kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 26 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות (נערך) מה הולך עם הלאגים בקהילה? DDOS ללא הפסקה. משהו שקורה יותר מפעמיים ביום ומפריע למשחק. - אין טופס לזה. נערך 2017 בספטמבר 26 על ידי kenny_omega קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בספטמבר 26 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות זה לא שהם עושים DDOS לעצמם.... You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
defBON 186 פורסם 2017 בספטמבר 26 defBON YourGame Expert עומר 186 447 הודעות זה לא DDOS זה השרת קורס לבד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 בספטמבר 26 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות אני אישית לא רואה את זה אבל כן צריך לטפל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 26 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 2 שעות The Donger אמר: זה לא שהם עושים DDOS לעצמם.... לפני 2 שעות defBON אמר: זה לא DDOS זה השרת קורס לבד לפני 2 שעות swift_ass4ssin אמר: אני אישית לא רואה את זה אבל כן צריך לטפל זה לא חשוב מה זה. צריך לסדר את זה ואני לא בטוח שמודעים לכמה שזה קורה בתדירות גבוהה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בספטמבר 26 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 9 דקות kenny_omega אמר: זה לא חשוב מה זה. צריך לסדר את זה ואני לא בטוח שמודעים לכמה שזה קורה בתדירות גבוהה. פשוט צריך לחלק לצוות שעות לאיזה יום יומיים ככה ידעו וינסו לאתר את מי שעושה את זה. צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 26 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 32 דקות ElectroWater אמר: פשוט צריך לחלק לצוות שעות לאיזה יום יומיים ככה ידעו וינסו לאתר את מי שעושה את זה. אתה מודע לכך שיש לוגס? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בספטמבר 26 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני 11 דקות kenny_omega אמר: אתה מודע לכך שיש לוגס? שכחתי :D צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו