Bar Baruch 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 24 Bar Baruch חדש/ה ב־YourGame בר 0 2 הודעות שם מגיש התלונה: KDM SteamID: סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: גייל האדמין שביצע את ההרחקה: DEFbon אורך ההרחקה: שעה סיבת ההרחקה: היה שבת שלום והוא שינה למקלל בשרת ומספים את האדמין צאט ומאיים על אדמין שיורידו אותו תיאור המקרה: נכנסתי לשרת הם פתחו תאים לא אמרו חוקים ישר רצתי החוצה ואז רק אמרו חוקים והרגו אותי בלי לתת שנייה. אז אמרתי לאדמין שהרג אותי מה אתה מזיין תמוח וקיבלתי גאג לרבע שעה אחר כך DEFbon נכנס לגייל וישר שלא עשיתי לו כלום שאל אותי כזה: יש בעיה אז כתבתי לו מה אתה סח גם ככה יעיפו אותך מחר ובום קיבלתי באן לשעה עם מקלל בשרת ומספים את האדמין צאט ומאיים על אדמין שיורידו אותו קודם כל לא קיללתי שום אדמין ודבר שני לא איימתי שיורידו אותך אמרתי כולה שגם ככה תרד שוב מתישהו....... אדמין בושה תעיפו אותו לא הייתם צריכים לעלות אותו שוב. הוכחות ( במקרה ויש) Player KDM No Demos Steam ID STEAM_1:1:180341770 Steam3 ID [U:1:360683541] Steam Community 76561198320949269 Invoked on 24/09/17 14:23 Banlength 1 hr Expires on 24/09/17 15:23 Reason מקלל בשרת ומספים את האדמין צאט ומאיים על אדמין שיורידו אותו Banned by Admin defBon Banned from [YourGame.co.il] Jailbreak | Hebrew speaking ser... Total Bans 16 (search) Blocked (0) never קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2017 בספטמבר 24 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות שלום, קודם כל תדבר יפה, לגבי המקרה הספמת את הצאט אז מה אתה מצפה שהוא לא ישאל אותך מה הבעיה? וכן כשאמרת לו שהוא ירד מתישהו זה נחשב איום, הבאן מוצדק. ננעל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.