Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 24 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 2 שעות Binkeys אמר: יש לי 5 כאלה, זה אומר שאני מגניב בחמישית? או מגניב כפול 5? או שאולי אני בכלל מגניב ב5! אתה אדמין אז החוקים כאלו אתה מגניב פי חמש פי עשר משמע אתה מגניב*50 יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 24 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 4 שעות Allison אמר: שמעו באמת נגמרו לכם הרעיונות לאשכולות.. נגמרו הרעיונות. נשארו האשכולות. -אפופיס 2017 יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 24 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 2 שעות Apophis אמר: אתה אדמין אז החוקים כאלו אתה מגניב פי חמש פי עשר משמע אתה מגניב*50 אנלא אדמין אחשלי גיבור זה פשוט האקים אחי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו