Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 24 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות כן. אני מגניב באופן רשמי, אני קיבלתי את התוכן הכי פופאולרי לאתמול. כולכם יכולים לקנאות ב - 17 מוניטין שעלה לי ביום אחד. תודות : גיל - שפתח את הקהילה הנהדרת הזאת. הפי - שתכנת את הפורום המדהים הזה. קראס - שעיצב את האתר הזה בצורה כל כך טובה פרדוקס - ביקש אייקן לJB ומזה רוב המוניטין שלי. RyZ - שעה לי פראנק שכמעט בכיתי בו וזה נתן לי מוטיבציה להמשיך. הוכחה : תודה רבה ויום נעים. יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 24 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לי פעם היה 22 בזכות @ParaDoX קטלתי אותו עד מוות RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Yarin 200 פורסם 2017 בספטמבר 24 Yarin YourGame Average Yarin 200 1.3k הודעות כל הכבוד ! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 24 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות יפה, כל הכבוד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני רק שם את זה פה עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Apophis 226 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 24 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 4 דקות Shahark1NGz_xyz אמר: אני רק שם את זה פה בוטים של מוניטין? יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Allison 582 פורסם 2017 בספטמבר 24 Allison YourGame Semi-Pro שחר 582 2.4k הודעות שמעו באמת נגמרו לכם הרעיונות לאשכולות.. Anime List My artwork shop קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 24 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות רק אשים את זה פה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 24 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה NadavOhana אמר: רק אשים את זה פה אני רואה אותי! עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 24 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: רק אשים את זה פה GG והזוכה הוא נדב אוחנה!!!!!!!!!! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 24 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 1 דקה Shahark1NGz_xyz אמר: אני רואה אותי! אני בחמישיה אתה לא !!! למרות שבקשת מאנשים לעשות לך מוניטין ואני לא (: RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 בספטמבר 24 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 9 שעות RyZ אמר: לי פעם היה 22 בזכות @ParaDoX קטלתי אותו עד מוות לא זוכר את זה... ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 24 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 20 דקות ParaDoX אמר: לא זוכר את זה... זה שאמרת לי שאסור לי לדבר, אז רשמתי לך מה זה אומר זכות הדיבור. על הדרך קיבלתי 22 לייקים (": RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 24 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות יש לי 5 כאלה, זה אומר שאני מגניב בחמישית? או מגניב כפול 5? או שאולי אני בכלל מגניב ב5! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בספטמבר 24 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 3 שעות Shahark1NGz_xyz אמר: אני רק שם את זה פה לא פייר :( זה היה ביום של הטאג החדש ואתה עשית 2 ואני רק 1 :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו