ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 23 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות היי לכולם אשמח אם כל אחד מכם ישקיע כמה שניות בשבילי... ויכנס לקבוצה של הג''ייל בסטים ובפורום! אם נגיע ל-50 משתמשים בקבוצת הסטים שלנו ובקבוצה באתר אעשה הגרלה קטנה על סכום מכובד של קרדיטים. יאללה כנסו! סטים - http://steamcommunity.com/groups/YourGameJailBreakkk פורום - ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Apophis 226 פורסם 2017 בספטמבר 23 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות (נערך) איך פותחים קבוצה בפורום? ומה לעזאזל זה עושה שם?! (סתם בצחוק אבל שתדע שאני עיצבתי את זה וזה סתם צילום מסך זה לא כזה יפה וגם רואים את הריבועים מאחורה) נערך 2017 בספטמבר 23 על ידי Apophis יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 23 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לא אני שמתי את זה... אולי OYC אשאל אותו ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
oYc 150 פורסם 2017 בספטמבר 23 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות לפני 22 דקות Apophis אמר: איך פותחים קבוצה בפורום? ומה לעזאזל זה עושה שם?! (סתם בצחוק אבל שתדע שאני עיצבתי את זה וזה סתם צילום מסך זה לא כזה יפה וגם רואים את הריבועים מאחורה) לא היה לנו מה לשים אחי ראיתי את זה שפרסמת זה היה ניראה טוב... ובהצלחה לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 בספטמבר 23 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות לפני 1 דקה oYc אמר: לא היה לנו מה לשים אחי ראיתי את זה שפרסמת זה היה ניראה טוב... ובהצלחה לנו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בהצלחה! יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו