S4muRaY 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 17 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות אז הכנתי לחבר שלי DSyoad אינטרו לערוץ והוא אהב וקיבל את האינטרו. אשמח לדעות,הצעות ורעיונות. [video=youtube;cvY0lv_v78w]https://www.youtube.com/watch?v=cvY0lv_v78w בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
_Dana_ 10 פורסם 2015 בנובמבר 24 _Dana_ משתמש רשום 10 45 הודעות יש לי נסיון רב בלעשות אינטרו ועיצובים זה אחלה התחלה דבר ראשון! אבל זה לא כל כך מושקע.. הייתי מציעה לך לחפש קצת סירטונים ביוטיוב זה יעזור לך :d My Monster: CPU: Intel Core i5 4460 Quad Core 3.2GHZ Motherboard: MSI B85M-P33-V3 RAM: Kingston HyperX Black Series 8GB Video Card: MSI GeForce GTX 960 4GB DDR5 Case: Antec Six-Hundred-A500 >My Steam< קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
S4muRaY 14 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 24 S4muRaY YourGame Expert נוי 14 484 הודעות יש לי נסיון רב בלעשות אינטרו ועיצובים זה אחלה התחלה דבר ראשון! אבל זה לא כל כך מושקע.. הייתי מציעה לך לחפש קצת סירטונים ביוטיוב זה יעזור לך :d תודה בברכה נוי, לשעבר מנהל ומתכנת קהילת הTF2. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו