lil boi 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 22 lil boi חדש/ה ב־YourGame יוסי 0 4 הודעות שם מגיש התלונה:lol boi :) SteamID: STEAM_1:1:230677451 סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן):באן השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה:fun האדמין שביצע את ההרחקה: לא יודע אורך ההרחקה:3 חודש סיבת ההרחקה:אני לא יודע תיאור המקרה:אני משחק לי בפאן ופתאום באן אני בודק וזה פאינג 3 חודש לא משנה מה עשיתי אני מצטער אני נהנה מאוד מהשרתים שלכם ואני מקווה שתורידו לי את זה מהר :) הוכחות ( במקרה ויש)אין כלום קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 בספטמבר 22 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות https://csgo.yourgame.co.il/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:230677451&advType=steamid האמת שקיבלת באן מהמערכת לשלושה חודשים על זה שאתה משתמש בסקריפטים. לא יודע במה זה עזר לך להשתמש, אבל זו הבחירה האישית שלך.. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
lil boi 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 22 lil boi חדש/ה ב־YourGame יוסי 0 4 הודעות כן אבל אני חדש אני לא יעשה את זה יותר אני לא ידעתי אני מאוד מצטער אין לי עבר באנים\מיוטים\גאגים אני מבקש אם אפשר להוריד ואם זה יחזור מצידי תתנו לי פי באן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו