TrapMasterSpongeBob 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 21 TrapMasterSpongeBob חדש/ה ב־YourGame arthur 2 9 הודעות חלאס לנעול אשכולות מבלי שאני אוכל לענות אתם סתם גורמים לי להציף את הפורם מה הקטע שאני מקבל MUTE ב JAIL ואני לא יכוללדבר בשרת TTT ?????? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 21 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות אם אתה מקבל מיוט בשרת אחד אתה מקבל בכל השרתים, לא הבנת עד עכשיו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TrapMasterSpongeBob 2 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 21 TrapMasterSpongeBob חדש/ה ב־YourGame arthur 2 9 הודעות לפני כעת WackThat אמר: אם אתה מקבל מיוט בשרת אחד אתה מקבל בכל השרתים, לא הבנת עד עכשיו? לא מבין את ההיגיון קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 21 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות לפני 1 דקה TrapMasterSpongeBob אמר: לא מבין את ההיגיון אם אתה עושה בעיות בשרת אחד איך אפשר לדעת שלא תעשה בשאר השרתים? השיחה הזאת לא רלוונטית יותר לפה, אם יש לך עוד מה לשאול תשלח לי הודעה פרטית. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.