gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 20 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות @RyZ החליף חתימה ליותר טובה צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 20 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 2 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: @RyZ החליף חתימה ליותר טובה נכון RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 20 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות (נערך) כיתה:ח אבל הקטע שאני יודע אנגלית הקבצה ב @RyZ נערך 2017 בספטמבר 20 על ידי gu4rdian(אח בלב) צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 20 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 35 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: הקבצה ב במקומך לא הייתי מגיב סתם D: RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 בספטמבר 20 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות לפני 18 שעות Allison אמר: וואלה אחי באמת עיצוב יפה אולי תכין מדריך של איך הכנת? הייתי רוצה ללמוד 3D TEXT יותר לעומק, אני חלש בסגנון הזה. האמת אחי שאם אעשה מדריך לזה הוא יהיה די ארוך - זה C4D החלק 3D ולאחר מכן עבודה בפוטושופ על טקסטורות - צבע ובכללי כל מה שמסביב לבסיס. אני רואה שבפוטושופ אין לך בעיה אתה אחלה עם pentool אז אתה יכול ליצור בכללי 3d logos only photoshop מאוד יפים עם נטו פוטושופ. אם באלך לחזק יותר את הקטע של ה3D וללמוד C4D (שאגב יש בו הרבה מאוד אופציות שיכולות ליצור את הבסיס שלך קטלני) שלח לי הודעה פרטית אנסה להביא לך כמה מדריכים. Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו