Nevo 1071 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 19 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות שלום, לפי זמן מה יצא עדכון בפלאגין Steam Inventory helper לChrome אשר מבקש מבקש אישור ממכם גישה מסויימת שנותנת להם אפשרות לראות על מה אתם לוחצים, לאיזה אתרים אתם נכנסים ויש כאלה שאומרים אפילו מה אתם כותבים. כל הדברים האלה נבדקו על ידי אנשים בReddit וכל אחד ואחד מהם אמר שכדי מאוד למחוק את הפלאגין הזה כמה שיותר מהר. אני יסביר גם למה זה מסוכן, גם אם עכשיו הם לא עושים שום דבר "Shady" או משהו שיפגע בכם - זה לא חוסם להם את האפשרות לעשות את זה בהמשך! הם יכולים להחליט יום אחד שבא להם לקרוא את הסיסמה שלכם לפייפל שלכם, סטים, אפילו לפה יורגיים(לא שאני חושב שזה מעניין אלא אם ההנהלה הגבוהה המשתמשת בזה) לדיון שנפתח בReddit של Global Offensive https://www.reddit.com/r/GlobalOffensive/comments/70xofs/warning_trusted_steam_inventory_helper_now/ מומלץ בחום למחוק את זה!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
ParaDoX 443 פורסם 2017 בספטמבר 19 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות מחקתי. Thx ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בספטמבר 19 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות תע"ה שאלה : כשזה שאל אותי אני לא בטוח מה עשיתי, אני חושב שאישרתי להם את הגישה הזו אבל מאחר שאני לא בטוח אז שום דבר לא בטוח :D אז... נגיד שכן עשיתי את זה, וזה נמחק, הנתונים של לפני 17 דקות Fuzzy אמר: לקרוא את הסיסמה שלכם לפייפל שלכם, סטים, אפילו לפה יורגיים נשמרים אצלם? או שהכל נמחק ברגע שאני מסיר את הפלאגין מהדפדפן? מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
MetalHead 164 פורסם 2017 בספטמבר 19 MetalHead YourGame Average לירון 164 1.2k הודעות (נערך) תודה על הפרסום ישר מחקתי את זה איך שקראתי. לא יודע אם זה נכון או לא אבל מחקתי נערך 2017 בספטמבר 19 על ידי MetalHead לשעבר מנהל שרת ה: CS:GO DeathRun && CS:GO TTT קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Nevo 1071 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 19 Nevo יועץ הנהלה נבו 1071 2.9k הודעות (נערך) לפני 16 דקות NaDav CSGO אמר: תע"ה שאלה : כשזה שאל אותי אני לא בטוח מה עשיתי, אני חושב שאישרתי להם את הגישה הזו אבל מאחר שאני לא בטוח אז שום דבר לא בטוח :D אז... נגיד שכן עשיתי את זה, וזה נמחק, הנתונים של נשמרים אצלם? או שהכל נמחק ברגע שאני מסיר את הפלאגין מהדפדפן? לזה אין לי תשובה, מה שכן אני יודע שזה שולח את זה לשרתים שלהם אז יש מצב שזה ישמר.... ברגע שתמחק את הפלאגין ירד להם הרשאה לפרטים שלך נערך 2017 בספטמבר 19 על ידי Fuzzy קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 19 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 4 שעות NaDav CSGO אמר: תע"ה שאלה : כשזה שאל אותי אני לא בטוח מה עשיתי, אני חושב שאישרתי להם את הגישה הזו אבל מאחר שאני לא בטוח אז שום דבר לא בטוח :D אז... נגיד שכן עשיתי את זה, וזה נמחק, הנתונים של נשמרים אצלם? או שהכל נמחק ברגע שאני מסיר את הפלאגין מהדפדפן? תהיה בטוח שאם את זה הם שמו, כל byte שהיה להם ממך עדיין שמור ויישמר שם לזמן רב. מחקתי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בספטמבר 19 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 16 דקות kenny_omega אמר: תהיה בטוח שאם את זה הם שמו, כל byte שהיה להם ממך עדיין שמור ויישמר שם לזמן רב. מחקתי לא נראלי שכתבתי שום סיסמא חשובה באינטרנט בזמן שאולי זה היה מופעל אין לי שמץ של מושג אם זה היה :/ מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 19 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות לפני 55 דקות NaDav CSGO אמר: לא נראלי שכתבתי שום סיסמא חשובה באינטרנט בזמן שאולי זה היה מופעל אין לי שמץ של מושג אם זה היה :/ זה לא משנה בעיקרון נשלח הרבה מידע.. תשנה סיסמאות בלי קשר קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Apophis 226 פורסם 2017 בספטמבר 22 Apophis YourGame Average אופיר 226 1.4k הודעות נמחק יהונתן -> ג'ונתן -> יוני -> ג'וני -> ג'ו -> ג'וג'ו קראס, הכל טוב אחי? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 25 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות מחקתי תודה!!! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו