Whracing 178 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 19 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות זה יהיה קצר כי בא לי להגיד לכם את הדעה שלי על המשחק. את המשחק כמעט כולם מכירים .. אז ככה... זה המשחק הכי מדהים ששיחקתי בו נקודה. לא יודע איך לפרט את זה אבל נקשרתי למשחק ולדמויות. מצד אחד המשחק דורש מחשב ממש חזק אבל מצד שני הגרפיקה/מערכת קרבות ובעיקר הסיפור של המשחק. אני מאוד ממליץ לשחק במשחק הזה.. חיסרון ענק! למשחק יש מולטיפלייר אבל הוא גרוע ממש!! חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בספטמבר 19 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 5 דקות Whracing אמר: חיסרון ענק! למשחק יש מולטיפלייר אבל הוא גרוע ממש!! לא מסכים שזה חיסרון בהתחשב בזה שהמשחק נבנה לsingleplayer ותיקנו כבר את הפנים של אנשים בדיאלוגים? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 19 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות לפני כעת EYT אמר: לא מסכים שזה חיסרון בהתחשב בזה שהמשחק נבנה לsingleplayer ותיקנו כבר את הפנים של אנשים בדיאלוגים? ממזמן... ושמע, אם המשחק נבנה לsingle אז שלא ישקיעו את שאריות על multi!!! חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בספטמבר 19 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת Whracing אמר: ממזמן... ושמע, אם המשחק נבנה לsingle אז שלא ישקיעו את שאריות על multi!!! הם רצו גם multi וכנראה שלא שמו עליו מספיק אני לא יודע.... שיחקתי במשחק בדיוק 10 דקות בPS4 ועזבתי את זה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה EYT אמר: הם רצו גם multi וכנראה שלא שמו עליו מספיק אני לא יודע.... שיחקתי במשחק בדיוק 10 דקות בPS4 ועזבתי את זה הסטורי מוד אחלה ותאמין לי שעדיף לשחק ב ps4 מאשר במחשב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 בספטמבר 19 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 שעה NadavOhana אמר: הסטורי מוד אחלה ותאמין לי שעדיף לשחק ב ps4 מאשר במחשב הפורטים שלהם למחשב לא הכי טובים אני חייב להגיד אבל זאת סדרת משחקים מצוינת ואני אוהב אותה אולי צריך להביא גם את Andromeda אבל זה ייקח זמן חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו