n0nstop 135 פורסם 2017 בספטמבר 18 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 59 דקות Forrest Gump אמר: אף אחד תאכלס, כמו @gu4rdian(אח בלב) נכנסתי לארנה דרך ה- Community Servers והכרתי את @Speen' ו @Scabies ופשוט נשארתי <3 מי המליץ עליך לאדמין? (אני) via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 18 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות כמו ששיר ידוע אומר... "זה רק אני והלבד שלי..." קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 19 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות באתי לבד ואיזה חודש אחרי הבאתי מישהו מהבית ספר שלי @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 19 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות @Y9rin באתי לבד עם ירין 3> RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sergio Ramos 216 פורסם 2017 בספטמבר 19 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות @pitpiton "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 19 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 3 שעות OriMatrif אמר: באתי לבד ואיזה חודש אחרי הבאתי מישהו מהבית ספר שלי @NadavOhana יש לך משאלת מוות? זה סיפור פרטי חחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 בספטמבר 19 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות לפני 9 שעות n0nstop אמר: מי המליץ עליך לאדמין? (אני) כפרה על הלב שלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SHLUMP3R 67 פורסם 2017 בספטמבר 19 SHLUMP3R משתמש רשום פלג 67 540 הודעות שיחקתי בקהילה המתחרה ואז איזה ילד אמר משהו על הקהילה המתחרה (יורגיים) אז באתי לפה לגייל, לא ידעתי אז שיש עוד קהילה ישראלית. p סגן מנהל שרת ה CS:GO BHOP Credit: Spok3y קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 בספטמבר 19 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות הדבר הזה בסיאס שנכנסים דרכו לשרתים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 19 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות לבד. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Steve 577 פורסם 2017 בספטמבר 19 Steve משתמש כבוד סטיב 577 2k הודעות LokaPoka קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 בספטמבר 19 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לבד נכנסתי בגלל שהיה פעילות גבוהה בפורום עיצוב והתחברתי שם לאנשים ולעיצובים שלהם @Allison לרוב בכללי לבד חחח Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
PROzper~itay 28 פורסם 2017 בספטמבר 19 PROzper~itay משתמש רשום לצ 28 255 הודעות לפני 16 שעות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: אני יודע שיש מלא אשכולות כאלו אבל יש מלא אנשים חדשים ואני רוצה לדעת אותי הביא @PROzper~itay לפני שנתיים בערך (אני לא יודע אם הוא זוכר אותי אבל אני זוכר אותו) נ.ב הוא לימד אותי לשחק גייל 3> מה אתה עדיין מחכה ל10 דולר ? חחחחח תאמין לי איזה מזל הבאת לי אתה לא יודע.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 בספטמבר 19 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות מלייב של noonit :D שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 19 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 51 דקות PROzper~itay אמר: מה אתה עדיין מחכה ל10 דולר ? חחחחח תאמין לי איזה מזל הבאת לי אתה לא יודע.. אתה זכית ב800 דולר ולא הבנתי לי אפילו דולר 3> עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו