Whracing 178 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 17 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות והvlog הראשון של פלג ואלון ואחי הגדול :P (זה עם הג'ינס האדום) תנו להם סאב ולייק! תפרגנו :P זה עם הג'ינס האדום גם משפחה של נדב.. (תודה באשמה) @NadavOhana אם אתם לא מכירים את פלג ואלון אז זאת כבר בעיה שלכם.. חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 17 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 17 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות חחחחחחח זה בכפר יונה חחחח צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 17 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות לפני כעת gu4rdian(אח בלב) אמר: חחחחחחח זה בכפר יונה חחחח חחחחח כן הרוב, הם גרים בכפר יונה אני מופתע שאתה לא מכיר אותם חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 17 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת Whracing אמר: חחחחח כן הרוב, הם גרים בכפר יונה אני מופתע שאתה לא מכיר אותם מכיר את האזור מכיר את כל כפר יונה בנדר!!!!! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 17 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות לא הבנתי כל כך את הוולוג -_- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 17 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות @SHLUMP3R @Forrest Gump קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 17 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות פאק ההוא עם האדום דומה לנדב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו