Le Dude 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2015 בנובמבר 15 Le Dude משתמש רשום 10 561 הודעות באיזה ראנק התחלתם? איזה ראנק אתם היום? ואם באלכם תוסיפו סיפור נחמד מקומפ אני התחלתי silver elite master אני כרגע mge עוד מעט עולה לdmg ואף פעם לא היה לי אייס למרות שעשיתי מלא 4k דיון פורה בברכה גל, מנהל שרת הJailBreak לשעבר לכל בקשה פניה או סתם חפירה ניתן למצוא אותי בטיםספיק, בשרת, לצטט אותי, לשלוח לי הודעה פרטית או בסטים :D yourgameicon2 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
1Bumps 11 פורסם 2015 בנובמבר 15 1Bumps מורחקים 11 0 הודעות אני התחלתי סילבר 1 ועכשיו אני LE ועשיתי הרבה אייסים לא כמו Le Dude חחחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
pitpiton 119 פורסם 2015 בנובמבר 15 pitpiton משתמש כבוד תומר 119 724 הודעות התחלתי silver elite עכשיו אני sprm קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Zpower 153 פורסם 2015 בנובמבר 15 Zpower משתמש כבוד זיו 153 2.7k הודעות התחלתי סילבר 1 היום אני mge היה לי מלא אייסים חלקם עלו ליוטיוב בערוצים מפורסמים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
2Spooky2me 33 פורסם 2015 בנובמבר 15 2Spooky2me YourGame Expert זיו 33 527 הודעות התחלתי סילבר שלוש יעכשיו אני sprm לכל בעיה, שאלה או סתם לדבר לשלוח לי הודעה Email: 2spooky2me@.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ax3 35 פורסם 2015 בנובמבר 15 ax3 YourGame Novice רז 35 810 הודעות silver 4 - supreme - unranked קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 פורסם 2015 בנובמבר 16 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות Le Dude אמר: באיזה ראנק התחלתם? איזה ראנק אתם היום?ואם באלכם תוסיפו סיפור נחמד מקומפ אני התחלתי silver elite master אני כרגע mge עוד מעט עולה לdmg ואף פעם לא היה לי אייס למרות שעשיתי מלא 4k דיון פורה התחלתי נובה3 - le via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iFeneTixZ 10 פורסם 2015 בנובמבר 16 iFeneTixZ משתמש רשום 10 87 הודעות pitpiton אמר: התחלתי silver elite עכשיו אני sprm boosttteddddddddd קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
DMatriX 144 פורסם 2015 בנובמבר 16 DMatriX אחראי פיתוח קהילות לשעבר דור אזולאי 144 1.5k הודעות התחלתי silver 1 והראנק הכי גבוה שהיגעתי אליו הוא dmg אבל ירדתי לmge ועליתי שלוש פעמים ראנק מתיקו ואני משתמש בזאוס כמעט כל ראונד (בקושי הורג איתו אבל משתמש :p) Super DMatriX? Or Super Dick? You decide! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו