oYc 150 פורסם 2017 בספטמבר 16 oYc YourGame Average אורי 150 1.3k הודעות GL קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 16 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות יאללה זורם GL LOL צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 16 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות מישהו פה לא מתחנף בכלל... @JustSean אתה תמיד יכול לברך אותו בפרטי, כנראה משהו בער לך שהיית פשוט חייב לפתוח על זה אשכול ולגרום לעוד לקקנים להגיב פה. ישר כוח, המשך כך! אני בטוח שתגיע לשום מקום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 16 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות אחי תפסיק,בבקשה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 16 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 3 דקות JustSean אמר: אחי תפסיק,בבקשה. אני מצטער שהאמת מביכה אותך, אני אצטט את אחת התגובות פה. תיקח אותה לתשומת ליבך. "אחי תפסיק,בבקשה." אני חושב שזה מבטא בצורה הכי טובה את הרצון שלי ושל כולנו לגבי הספאם שלך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 16 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 6 דקות Shtoota אמר: מישהו פה לא מתחנף בכלל... @JustSean אתה תמיד יכול לברך אותו בפרטי, כנראה משהו בער לך שהיית פשוט חייב לפתוח על זה אשכול ולגרום לעוד לקקנים להגיב פה. ישר כוח, המשך כך! אני בטוח שתגיע לשום מקום. @Shtoota יפה שלי חאלס לרשום תגובות שליליות מה איכפת לך שהוא פתח אשכול כזה. וגם כמו שאתה אומר שהוא מחפש "ללקק" למנהל שרת שלו מה איכפת לך זה לעזור לאף אחד וגם לא לך ואני יודע שאתה חכם רצח אז אל תוציא אותך רשע כי אתה לא ♥ וזה באמת הבעיה שלו ושל המנהל שרת שלו לא שלך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 16 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות @NadavOhana כי זה ממש כיף, אפילו מבדר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Sean. 1084 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 16 Sean. YourGame Elite שון 1084 7k הודעות טוב אני אסביר את זה,אני רשמתי את זה כדי לפתוח אשכול חדש וממש לא בשביל להתחנף כי אם אני כן הייתי מתחנף הייתי מקבל על זה משהו ולהפך לא קיבלתי. ועכשיו במקום להציק לי ולחפש אותי בכל מה שאתה רושם תתעסק בעיינים שלך ואם אתה תמשיך לא תתקדם לשום דבר בחיים שלך וכן,אתה צודק יכולתי לרשום לו בפרטי פשוט העדפתי שלא לילה טוב חבר :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 16 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) @JustSean הייתי מגיב לכל השטויות שאמרת, אבל אתה מתחיל קצת לשעמם אותי... נערך 2017 בספטמבר 16 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Venomens 292 פורסם 2017 בספטמבר 16 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות בהצלחה למנהל החדש ול @TopRage Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 בספטמבר 16 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות לפני 24 דקות VenomensTV אמר: בהצלחה למנהל החדש ול @TopRage סוף סוף צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 בספטמבר 19 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות בהצלחה אחי Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו