mafesto 94 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות (נערך) מה אתם יותר אוהבים עברית או אנגלית? אני אוהב לשמוע שירים באנגלית בעיקר. נערך 2017 בספטמבר 15 על ידי kurt laserbeam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 בספטמבר 15 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות אני שומע כמעט ורק עברית. (בעיקר מזרחית) אנגלית אצלי זה רק כשאני שומע טראקים --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ella 326 פורסם 2017 בספטמבר 15 ella YourGame Average ella 326 1k הודעות אנגלית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בספטמבר 15 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות אנגלית וטיפה עברית קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות רק אנגלית לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו