WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 16 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות יש לי שאלה, יש מצב שאולי בגלל זה? https://gyazo.com/f970089bea203fcf29cfa8506a6b5e12 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 16 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות לפני 1 שעה The Donger אמר: כנראה שקיבלת באן IP פשוט תשנה IP וותנסה(יש מספיק מדריכים באינטרנט). אתה יכול להתחיל קומפים ולהכנס לשרתים לא של הקהילה? אני אנסה לבדוק איך אני משנה אייפי וכן אני יכול לקומפים ושרתים אחרים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בספטמבר 16 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות לפני 43 דקות ?????? אמר: אני אנסה לבדוק איך אני משנה אייפי וכן אני יכול לקומפים ושרתים אחרים או שתבקש ממישהו עם גישה לקבצים שיוריד לך את הבאן או שתחליף IP You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
SquidWeed 3 פורסם 2017 בספטמבר 19 SquidWeed חדש/ה ב־YourGame ליאור 3 24 הודעות אין לך מה לנסות... you are banned from this server - אתה קיבלת באן מהסרבר. תוכל לבדוק דרך ה Source לכמה זמן וסיבת הבאן. Steam Gallery YourGame [Deathrun] ADMIN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו