NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) אם אתם חושבים לקנות את המשחק ולא יודעים אם שווה או לא אז זה הסופ"ש בשבילכם!!! OverWatch הודיעו על סופ"ש OverWatch!!! שהמשחק היה חינם רק הסופ"ש הזה (9/22-9/25) לכאלו שלא יודעים עם כדי לקנות או לא! דעתי שכדי לנסות אם לא תרצו תמחקו!! לכתבה: https://playoverwatch.com/en-us/blog/21033393 נערך 2017 בספטמבר 15 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות תודה ל- @gu4rdian(אח בלב) על הרעיון לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 בספטמבר 15 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות גם אני עשיתי ככה וגיליתי שזה אחלה משחק קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 15 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות (נערך) איך שבוע אם כתוב FREE WEEKEND 22.9 - 25.9 נערך 2017 בספטמבר 15 על ידי NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 15 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: תודה ל- @gu4rdian(אח בלב) על הרעיון אתה לא צריך להודות לי (תביא את הכסף) צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש OriMatrif אמר: איך שבוע אם כתוב FREE WEEKEND 22.9 - 25.9 סתם לא ידעתי מה לרשום בכותרת למעלה אז רשמתי שבוע חחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 בספטמבר 15 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות המשתמש NadavOhana אמר: סתם לא ידעתי מה לרשום בכותרת למעלה אז רשמתי שבוע חחחחח זה מקוריות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 15 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות המשתמש NadavOhana אמר: אז זה השבוע בשבילכם!!! OverWatch הודיעו על שבוע OverWatch!!! שהמשחק היה חינם רק השבוע הזה לכאלו שלא יודעים עם כדי לקנות או לא! אחמ אחמ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש swift_ass4ssin אמר: זה מקוריות מחזק חחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 15 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות המשתמש NadavOhana אמר: מחזק חחחחח מחזק צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש OriMatrif אמר: אחמ אחמ ששששש מה אתה מגלה את הסוד חחחחחח תוקן לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 15 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות (נערך) המשתמש NadavOhana אמר: ששששש מה אתה מגלה את הסוד חחחחחח תוקן אני שמרתי את זה אז..... נערך 2017 בספטמבר 15 על ידי OriMatrif קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 15 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות המשתמש OriMatrif אמר: http://prntscr.com/gljynp אני שמרתי את זה אז..... כמה כסף אתה רוצה בשביל זה חחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
OriMatrif 158 פורסם 2017 בספטמבר 15 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות המשתמש NadavOhana אמר: כמה כסף אתה רוצה בשביל זה חחחחחחח כמה אתה שם? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 בספטמבר 15 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות המשתמש OriMatrif אמר: כמה אתה שם? אחי בשביל נדב אני מוכן לשלם הכול קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו