EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות יותר מידי זמן לקרב כל כך קל..... הבוס מאוד פשוט... זה רק הקטע שהוא בורח וממלא חיים ואז צריך עוד פעם להביס אותו והוא ממלא שוב חיים.... והוא לא נהיה קשה יותר... הוא כל הזמן עושה אותו דבר וזה פשוט לשבת שעה ולהוריד אותו שוב ושוב ושוב ולדעתי זה דפוק.... שאר הבוסים במשחק לפחות טובים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 פורסם 2017 בספטמבר 14 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות חחחחחחחחחחחחחח איזה בוס מעצבן!!!!!! חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת Whracing אמר: חחחחחחחחחחחחחח איזה בוס מעצבן!!!!!! רציתי להתייאש בסוף.... 7 פעמים הורדתי אותו וזאת פעם שנייה שאתה נלחם בו ובפעם הראשונה זה אותו דבר בדיוק רק שהוא חלש יותר וצריך רק איזה 4 פעמים להוריד אותו כדי לנצח.... משחק כיף סך הכל קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בספטמבר 17 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות הבוס הזה קל. אני שנאתי את הבוס הענקי הזה שהיה בסוף המשחק.. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 17 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני 1 דקה OneEyedKing אמר: הבוס הזה קל. אני שנאתי את הבוס הענקי הזה שהיה בסוף המשחק.. פחחחח האחרון אחד הקלים ולא אמרתי שזה קשה אמרתי מעצבן תראה אפילו אחרי הסרטון כתבתי שהוא קל פשוט זה לשבת שעה ורק להרביץ לו בלי הפסקה לפני ב-9/14/2017 ב 19:25 EYT אמר: יותר מידי זמן לקרב כל כך קל..... הבוס מאוד פשוט... זה רק הקטע שהוא בורח וממלא חיים ואז צריך עוד פעם להביס אותו והוא ממלא שוב חיים.... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 בספטמבר 17 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות לפני 2 דקות EYT אמר: ולא אמרתי שזה קשה אמרתי מעצבן לא שמתי לב, טעות שלי.. יש סיבה ללמה הוא מעצבן וזה בגלל הרמת קושי שבחרת :) (אני בטוח שאתה יודע את זה) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 17 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות לפני כעת OneEyedKing אמר: לא שמתי לב, טעות שלי.. יש סיבה ללמה הוא מעצבן וזה בגלל הרמת קושי שבחרת :) (אני בטוח שאתה יודע את זה) ברור לי שכשמשחקים על insane אז זה יהיה מעצבן אבל לא ציפיתי לדבר כזה שאר הבוסים היו סבירים וקלים אפילו כשיש קרבות של 2 berserkers עם 2 shamans ו warlords זה לא כזה מעצבן חחח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו