ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) !JailBreak Event אתם מוזמנים לאיוונט בשרת ה-JailBreak האיוונט יתקיים מחר (16/9) בשעה 19:30 המשחקים שיהיו הם: Hide And Seek Reverse Hide And Seek Hunger Games Rope Jump Colors Car Find The Knife Blind Cow Last Man Standing Nova Maze הסבר על המשחקים: HNS השחקנים מחפשים את האדמינים שנמצאים ב-CTs, ל-Ts ול-CTs יהיו נשקים. ה-T שיהיה לו את מירב הקילים לאחר 3 ראונדים מנצח. RHNS השחקנים מתחבאים מהאדמינים שנמצאים ב-CTs, ה-T האחרון ששורד מנצח. HG כולם נגד כולם, ה-Ts מקבלים את האקדח Glock, בנוסף יכולים למצוא נשקים במפה, ה-T האחרון ששורד מנצח. RG קפיצה בחבל, ה-T אחרון ששורד מנצח. Colors ישנה פלטפורמה עם צבעים עלייה השחקנים יעמדו, כל פעם המסך ממול ישנה צבע ובהתאם לצבע השחקנים יצטרכו לעבור מקום. Car אחד האדמינים ינהג במכונית שמורידה חיים, ה-Ts ישתגרו לזירה בה הרכב נמצא. מטרת ה-Ts היא לברוח מהרכב ולהשאר בחיים. ה-T האחרון ששורד מנצח. FTK אחד האדמינים מחביא סכין במפה, הראשון שמוצא מנצח. BC אחד האדמינים ישגר את כל ה-Ts לתוך כלוב סגור, CT אחד יכנס לכלוב ביחד עם ה-Ts כאשר נושא סכין, במצב גוד ומופעל עליו בלינד. ה-CT ינסה להרוג את ה-Ts, האחרון ששורד מנצח. LMS כולם נגד כולם, ה-Ts מקבלים נשק מסוים לפי בחירת ה-SSG,AWP,DE) Vote) אחרון ששורד מהשחקנים מנצח. NM אחד האדמינים ישגר את כל ה-Ts מבוך, כל ה-Ts יקבלו Nova וינסו להרוג אחד את השני. האחרון ששורד מנצח. במהלך האיוונט צוות השרת יסביר כל מה שצריך ויקבע חוקים, נא להיות קשובים לחוקים, העונש יהיה בהתאם לעבירה. מחכים לראותכם! צוות ה-Jail עומד להיות פרס מטורף! שווה לבוא!(אספר בהמשך מה הפרס) נערך 2017 בספטמבר 15 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sini Katan 197 פורסם 2017 בספטמבר 14 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות האיוונט על 10K קרדיטים? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) לפני 1 דקה Sini Katan אמר: האיוונט על 10K קרדיטים? תחכה ותראה...D; נערך 2017 בספטמבר 14 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Quicky 104 פורסם 2017 בספטמבר 14 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות בהצלחה! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 14 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות בהצלחה לכולם! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 14 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 שעה ParaDoX אמר: עומד להיות פרס מטורף! שווה לבוא!(אספר בהמשך מה הפרס) תן לי לנחש סקין מיוחד למנצח (סקין שאין בחנות) אבל לזמן מוגבל בקיצור אני מלך סוף סיפור עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 14 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות בהצלחה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
TopRage 103 פורסם 2017 בספטמבר 14 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות שיהיה לכם בהצלחה באיוונט צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 14 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות בהצלחה תודה על הפרסום @RyZ צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 פורסם 2017 בספטמבר 14 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות בהצלחה באיוונט אני יבוא :) בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
*iLay* 480 פורסם 2017 בספטמבר 14 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני 4 שעות ParaDoX אמר: עומד להיות פרס מטורף! שווה לבוא!(אספר בהמשך מה הפרס) כן חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה נשמע כמו הפאקסושים שמגרילים אייפון 7 שלא קיים... פרס מטורף=קרדיטים במשחק או פרס של 5 דולר סליחה מר מנהל אבל זה לא מטורף... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 14 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני כעת fAdE k1NGz אמר: כן חחחחחחחחחחחחחחחחח אתה נשמע כמו הפאקסושים שמגרילים אייפון 7 שלא קיים... פרס מטורף=קרדיטים במשחק או פרס של 5 דולר סליחה מר מנהל אבל זה לא מטורף... why so salty? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בספטמבר 14 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת Binkeys אמר: why so salty? למה לא ? מביע דעה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 14 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 2 דקות fAdE k1NGz אמר: למה לא ? מביע דעה למה לא? כי אנשים יושבים וקורעים את התחת במחשבה על איך לגרום לשרת להצליח... המינימום שמבקשים זה כבוד... לא צריך להביע אם אין לך משהו טוב לאמר... יש פה אנשים שיושבים וחושבים על איך לגרום לאנשים לבוא ולחזור לשרת אז אולי במקום להיות כפוי טובה תתחיל לקחת חלק בדברים האלה במקום להיות כזה שלילי כל הזמן! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בספטמבר 14 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות לפני כעת Binkeys אמר: למה לא? כי אנשים יושבים וקורעים את התחת במחשבה על איך לגרום לשרת להצליח... המינימום שמבקשים זה כבוד... לא צריך להביע אם אין לך משהו טוב לאמר... יש פה אנשים שיושבים וחושבים על איך לגרום לאנשים לבוא ולחזור לשרת אז אולי במקום להיות כפוי טובה תתחיל לקחת חלק בדברים האלה במקום להיות כזה שלילי כל הזמן! אני לא רוצה להפוך את זה לריב או משהו אז אל תגיב אחרי(מוזמן לרשום לי בפרטי) לנושא:יש כזאת מילה שנקראת "דעה"/ביקורת אני נותן ביקורת/מביע דעה גם אם זה שלילי לרוב אנשים צריכים ללמוד לקבל את זה "הדעה" שלי זה שפרס "מטורף" לשרת של גייל ב cs go זה מילה קצת גדולה לא היה יותר פשוט לרשום הרבה קרדיטים או פרס שהוא לא קשור לגייל? אלה אם אור יפתיע ויתן איזה h1 או pubg מתנה ואז אני אקח את כל מה שאמרתי בחזרה(עדיין חושב שהפרס יהיה עד 5 דולר או קרדיטים) צריך לדעת לקבל ביקורת בחיים גם אם זה אומר שהיא קשה וקצת כואבת לילט :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.