עבור לתוכן

תלונה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול MrSiS
  • סתיו
  • 3
  • 7 הודעות

שם מגיש התלונה: סתיו

SteamID:STEAM_0:1:39710829

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: Kakashi

קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן:http://steamcommunity.com/id/ShmulickTheCat

תאריך המקרה: המיוט היום, הסלפ אתמול

תיאור המקרה: האדמין נתן לי מיוט בטענה שאמרתי לי טיפש למשך שעה (בהתחלה ל15 דקות ופתאום הוא החליט שזה לא מספיק), בעוד שעל קללות אנשים מקבלים הרבה פחות, חשוב לציין שאתמול הוא גם עשה לי הרבה סלאפ כי הוא התעצבן שהרגתי אותו הרבה פעמים.

הוכחות תומכות: אין לי אך לטענתו יש לו הוכחות, אז שיעלה אותם והוא יוכל לראות שלא אמרתי לו טיפש.

הערות: אני שחקן מאוד ותיק ומוכר, אף פעם לא נתנו לי מיוט או גאג או באן כי אמרתי משהוא פוגע או כי עשיתי משהוא לא נכון, ואם לא מאמינים לי רק כי אני לא אדמין והוא כן אז יש פה בעיה רצינית.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

๖kurosaki-ichigo๖-#Kakashi
  • אור
  • 17
  • 8 הודעות
(נערך)

קודם כל אנשים קיללו אחד את השני נכון. וכן הוא אמר לי סתום ולא טיפש לא רציתי להביא לו עוד אחד בשביל לשנות את הריסון.

נתתי להם לחצי שעה. ובעוד שאתה בא עלי ואומר לי סתום משום מקום שאמרתי שאני 4 יחידות.

זה מעליב אז תודה. ויום טוב.

ציטוט מרסיס:"כמה יחידות אתה" 

אני:"ארבע"

מרסיס:"ארבע אז אתה סתום"    

רקורד שהוא כן אמר לי את זה: 

נערך על ידי ๖kurosaki-ichigo๖-#Kakashi
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול MrSiS
  • סתיו
  • 3
  • 7 הודעות

משום מקום כמה יחידות אתה 27, ולא הראתה אבל קודם אמרתה עוד מספרים עד שהבנתה ואמרתה 4, עזוב זה לא משנה כבר, מעליב אותי אתה אומר, לפני זה אתה העלבתה משהוא אחר על הקול שלו על זה שהוא נשמע בין 12 והוא לא בין 12 אבל גם את זה אתה לא מראה בסרטון, למה אתה לא קבלתה מיוט שאתה מעליב?

ועזוב שבכלל לא הזכרתה את הסלפים אתמול.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים