Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות (נערך) אז כך: אני משחק לי בגייל האדמין ה"נחמד" מיסטר מביא לי גאג על "חפירה" ורשמתי מילה אחת כולה, הוא עשה לעצמו ריספאון כשנפתחו תאים, והוא הביא לי עוד באן!!! ל30 דקות, כי שאלתי למה הוא הביא לי גאג!!! הוכחות: https://csgo.yourgame.org.il/ לטיפלוכם!!! נ-ב: דחוף דחוף דחוף אני לא חפרתי באדמין צאט רשמתי רק שתי הודעות ולא איימתי Reason חופר באדמין צאט + מאיים נערך 2017 בספטמבר 14 על ידי Dark Witch בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות @ParaDoX בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 בספטמבר 14 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) לפני 8 דקות Dark Witch אמר: אז כך: אני משחק לי בגייל האדמין ה"נחמד" מיסטר מביא לי גאג על "חפירה" ורשמתי מילה אחת כולה, הוא עשה לעצמו ריספאון כשנפתחו תאים, והוא הביא לי עוד באן!!! ל30 דקות, כי שאלתי למה הוא הביא לי גאג!!! 1. לא לפי התופס 2. ההוכחות שלך זה קישור לסורסבאן 3. אתה לא אמור לתייג את ההנהלה אם לא עבר 24 שעות 4. לא במיקום הנכון 5. קודם כל תלמד להגיש תלונה ואז תפתח אותה 6. לא סיפרת בכלל מה עשית ולמה קיבלת גאג 7. נכון הבאתי לי ריספאון אחרי שנפתחו תאים זה באמת היה טעות אבל עם כך כשעשיתי ריספאון לא עשיתי שום דבר שמזיק לשרת או לשחקניו אז אתה לא חייב לפתוח תלונה על כל דבר סתם בשביל להוריד אותי 8. הגאג על זה שכל רגע כתבת "אני הייתי מוריד אותך מאדמין מיסטר" ועוד דברים קשורים כמה פעמים נערך 2017 בספטמבר 14 על ידי ?????? WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Mr.Green 804 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 14 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות לפני 1 דקה ?????? אמר: 1. לא לפי התופס 2. ההוכחות שלך זה קישור לסורסבאן 3. אתה לא אמור לתייג את ההנהלה אם לא עבר 24 שעות 4. לא במיקום הנכון 5. קודם כל תלמד להגיש תלונה ואז תפתח אותה 6. לא סיפרת בכלל מה עשית ולמה קיבלת גאג 7. נכון הבאתי לי ריספאון אחרי שנפתחו תאים זה באמת היה טעות אבל עם כך כשעשיתי ריספאון לא עשיתי שום דבר שמזיק לשרת או לשחקניו אז אתה לא חייב לפתוח תלונה על כל דבר סתם בשביל להוריד אותי 6: בוא נחשוב דפבון התחיל לצחוק איתך ואני הצטרפתי על זה להביא גאג מה אמרתי "עם יש לך ביצים תביא לי גאג" ומה זה ריזון חופר באמת תעשה לי טובה מילה אחת זה חופר -_- בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 14 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות להבא, תפתח אשכול עם טופס מסודר לפי האשכול הזה: לנושא: כשאתה אומר "הוכחות" ומביא לי את הסורסבאן אז זה לא הוכחות, אני רוצה לראות את מה שרשמת או אמרת לפני שקיבלת את הגאג או הבאן, אם יש לך הוכחות תשלח לי בפרטי, אם אין אז אין מה לעשות עם זה. ננעל. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.