עבור לתוכן

כתבה| מפיק מוסיקלי Alan Walker

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול mafesto
  • יוהד
  • 94
  • 867 הודעות
(נערך)

metzgq1ymnzi.jpg

פול ווקר

פול ווקר הידוע בשם הבמה שלו "Alan Walker" התחיל את הקריירה שלו בשנת 2012, ווקר היה מקשיב לשיר של דייוויד ויסל (לשעבר ידוע בתור DJ), והוא רצה לגלות איך הוא הוציא את המוזיקה שלו. הוא היה בהשראת המפיקים EDM K-391 ו Ahrix, והוא בחסות גם על ידי מלחינים סרטים כמו Hans Zimmer ו Steve Jabblonsky.הוא התחיל את כל המוזיקה שלו על המחשב הנייד שלו עם FL Studio. בחודש יולי 2012, עם עזרה ומשוב מהמם מהעריצים שלו באינטרנט, הוא החל לרדוף אחרי הפקת הקריירה שלו למוזיקה ולאט לאט החל לפרסם את המוזיקה שלו ל- YouTube ו- SoundCloud.
ווקר שיחרר את אלבום הראשון שלו "Fade" ב -17 באוגוסט 2014. השיר זכה לתשומת לב לאחר שחרורו מחדש באמצעות תווית התקליטים הנודעת NoCopyrightSounds ב -19 בנובמבר. ווקר הצהיר כי האלבום שלו קיבל השראה מקולקציית K-391 ו- Ahrix, שגם רצועותיהם נקלטו על ידי חברת התקליטים. לאלבום יש מעל ל -270 מיליון צפיות ב - 65 מיליון YouTube מחזות ב- Spotify, ו- 20 מיליון צפיות ב- SoundCloud. זה הפך את האלבום הפופולרי ביותר בערוץ, והוא נמצא בשימוש נרחב על ידי YouTubers בסרטונים שלהם. רצועות "Spectrer" ו "Force" אחריו בשנת 2015
הוספת כתיבה על ידי ומקור:

יוצר מוסקלי ברמה עולמית אני נהנה לשמוע שירים שלו 
פול ווקר הוציא שיר לפני כ-שעתיים (Tired)

נערך על ידי kurt laserbeam
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 2
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

JerEmy
  • רפאל
  • 170
  • 809 הודעות

אחלה כתבה יתותח:pix:

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

TopRage
  • סתיו
  • 103
  • 1.2k הודעות

אחלה שיר אני אישית אוהב מאוד את פול אני אוהב את השירים שלו ובכלל את הסגנון של השירים האלו אהבתי מאוד את הכתבה שלך

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

התחבר או הרשם על מנת להגיב.

עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב

צור חשבון

צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.

רישום חשבון חדש

התחבר

משתמש קיים? התחבר.

התחבר עכשיו

תתי פורומים

מנהלי הפורום