mafesto 94 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 13 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות (נערך) צ'סטר בנינגטון סולן להקת "לינקין פארק" האמריקאית, צ'סטר בנינגטון, התאבד בתאריך 20.7(חמישי) בביתו. מקורות במשטרת לוס אנג'לס מסרו לאתר TMZ כי הזמר תלה את עצמו באחוזתו שבעיר. גופתו נמצאה בשעה 9:00 בבוקר, זמן מקומי. בנינגטון בן ה–41 נאבק בהתמכרות לאלכוהול ולסמים זה שנים ארוכות. בעבר אמר כי שקל התאבדות בעקבות התעללות מינית שחווה כילד. הוא הותיר אחריו שישה ילדים. יש האומרים שצס'טר בנינגטון החליט להשים קץ לחיו בגלל חברו "כריס קורנל" שהתאבד הוא בעצמו במאי האחרון. גיטריסט "לינקין פארק", מייק שינודה, אישר את הדיווח. "אני המום ושבור, אך הדברים נכונים. הצהרה רשמית תגיע בקרוב", צייץ בטוויטר. התאבדותו של בנינגטון אירעה בזמן סיבוב הופעות של הלהקה, שהיה אמור להסתיים בשבוע הבא. "לינקין פארק" נוסדה בלוס אנג'לס ב–1996, ובנינגטון הצטרף אליה כשנתיים לאחר מכן. הלהקה הוציאה שבעה אלבומי אולפן, שנמכרו ביותר מ–70 מיליון עותקים והעניקו לה שני פרסי גראמי. אלבומה האחרון, "One More Light", ראה אור השנה. בנובמבר 2010 הופיעה בפארק הירקון מול כ–14 אלף צופים. נוסף על פועלו ב"לינקין פארק", פיתח בנינגטון גם קריירה מוזיקלית צדית. מאז 2005 השתתף בהרבכ "Dead By Sunrise", לו יצא אלבום מצליח ב–2009. בשנים 2013–2015 שימש גם כסולנה של "סטון טמפל פיילוטס". מקור: בתור אחד ששומע תלהקה שנים ומעריץ שלהם היה קשה לי לשמוע על הבשורה הזאת והיה לי קשה לקבל את זה בהתחלה. שיר חדש שמבוסס מהאלבום (One More Light) החדש שלהם וזה השיר האחרון ששר בו צ'סטר בנינגטון: נערך 2017 בספטמבר 13 על ידי kurt laserbeam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 בספטמבר 13 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות אהבתי את השיר צר לי לשמוע על מה שקרה לו צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Quicky 104 פורסם 2017 בספטמבר 13 Quicky YourGame Expert Yair 104 466 הודעות (נערך) עצוב.... אחלה כתבה נערך 2017 בספטמבר 13 על ידי Quicky קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו