עבור לתוכן

אי הבנה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול LoneTroll
  • דולב
  • 4
  • 13 הודעות

אתמול בשרת הדדראן היה בלגאן כי מישהו עשה דידוס על השרת והקריס את הסורס ולא היה לאדמינים גישות והשחקנים עשו בעיות. מודה אני אחד מהשחקנים שעשו בעיות אבל זה לא הנושא שאני רוצה לדבר עליו.

הנושא שאני רוצה לדבר עליו הוא שמישהו הפיל את העונש עליי וחושבים שאני זה שגרמתי לשרת ליפול לסורס ליקרוס ולבעיות שהיו בגלל שאני וחברים שלי בשרת תמיד אומרים שאנחנו נשרוף את הסרבר

וקיבלתי באן על מיוט לדידוס ואני בכלל לא מבין בדבר הזה וגם באותו הזמן עשו לי על האינטרט דידוס והוא נפל ל5-10 דקות.

עם כול הבלאגן  שהיה ואני מודה אני חלק ממנו אז מגיע לי מיוט או באן אבל באן קצר ולא לחודש כי זה מוגזם האשימו אותי בזה שאני הפלתי את השרת ואין להם בכלל הוכחות

אולי תתחשבו ותראו רקורדים שהיו מאתמול

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

Forrest Gump
  • אלון
  • 918
  • 1.7k הודעות
(נערך)

סליחה? אין לנו הוכחות?! 

שני רקורדים שלך מודה שאתה עושה דידוס, ללא שום אפשרות לוויכוח, ובנוסף לזה גם זורק לאוויר טענה חסרת כל בסיס "השתלטנו על הסורסבאן" (כמובן שלא עשיתם את זה, וסתם התלהבתם מהמעמד ברגע הספציפי הזה). זה ברור לכולנו שאתה והחברים שלך הם בושה אחת גדולה ולגמרי ביזיתם את עצמכם, אבל תעשה לי טובה ותיקח אחריות על המעשים הטיפשיים שלך. זו פשוט חוצפה.

אם אתה באמת מאמין שלא אמרת דבר כזה, אני אשלח לך את הרקורדים בפרטי.

מה שבטוח, ולא ישתנה - זה הבאן שלך.

קח אחריות.

נערך על ידי Forrest Gump
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• חחחח 1
  • אהבה 1
הצג חתימה
WackThat
  • כן
  • 311
  • 1.1k הודעות

רק מוסיף לדברי אלון, ברקורד רואים טוב מאוד שאף אחד לא הפיל עליך כלום אתה החלטת להתגרות באדמינים שלא היה להם גישות בגלל באג ושהקרסת והסורסבאן "בידיים שלך".

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...