swift_ass4ssin 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 12 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: @swift_ass4ssin תאריך הגשת ההצעה:12/09/17 הצעה לשרת: (שם השרת)death run פירוט על ההצעה: ישנה מפה שקוראים לה ארקטיק בטה 2 המפה נבחרת כול הזמן והיא חרושה כולם מכירים כול סנטימטר של המפה ההצעה שלי זה להגביל את מספר הפעמים שאפשר לבחור את המפה (או כול מפה בכללי) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי אנשים בשרת צריכים להיפתח למפות אחרות שהם גם כיפיות קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אפשר לפתוח הצבעה? נערך 2017 בספטמבר 12 על ידי swift_ass4ssin קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 12 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות * פורום צוות CSGO * קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 13 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות לפני 17 שעות kenny_omega אמר: ום צוות CSGO * ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 בספטמבר 13 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 20 שעות swift_ass4ssin אמר: שם מגיש ההצעה: @swift_ass4ssin תאריך הגשת ההצעה:12/09/17 הצעה לשרת: (שם השרת)death run פירוט על ההצעה: ישנה מפה שקוראים לה ארקטיק בטה 2 המפה נבחרת כול הזמן והיא חרושה כולם מכירים כול סנטימטר של המפה ההצעה שלי זה להגביל את מספר הפעמים שאפשר לבחור את המפה (או כול מפה בכללי) מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה:כי אנשים בשרת צריכים להיפתח למפות אחרות שהם גם כיפיות קישור לפלאגין (במידה ויש):אין הערות:אפשר לפתוח הצבעה? כבר הצעתי את זה.... ואתה יכול לפתוח סקר בעצמך,ודבר אחרון אתה צריך לפתוח אשכול בפורום צוות CSGO כמו ש @kenny_omega אמר. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 13 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות אהה תודה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו