Venomens 292 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 11 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: איתי Venomens תאריך הגשת ההצעה: 11/9/17 הצעה לשרת: (שם השרת) fun פירוט על ההצעה: Votepr לפי דעתי צריך vote של מצנח לדוגמה מעל 80% או 85% ירד מצנח ובשביל להחזיר אותו צריך עוד vote ובסוף כל מפה מחזירים או אם הvote החזרת מצנח היה מוצלח מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: אני חושב שההצעה שלי טובה בגלל שהרבה אנשים באים ומבקשים להוריד מצנח כי זה יותר כיף ככה וכו. קישור לפלאגין (במידה ויש): XXX הערות: מקווה שתחשבו בפקידה על זה נערך 2017 בספטמבר 11 על ידי VenomensTV Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
mastersplinter 78 פורסם 2017 בספטמבר 11 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות ממש לא אחי אם כבר וואט של 100 אחוז כן או לא קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 11 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לפני 2 שעות mastersplinter אמר: ממש לא אחי אם כבר וואט של 100 אחוז כן או לא האחוזים זה לא מה שחשוב כאן אחי האחוזים זה רק דוגמה Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2017 בספטמבר 11 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות אם זה יהיה 100 אחוז אז אפשר לשנות את התשובה שלי לכן קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 11 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לפני כעת mastersplinter אמר: אם זה יהיה 100 אחוז אז אפשר לשנות את התשובה שלי לכן כמו שאמרתי זה לא הקטע של האחוזים זה כבר ההנהלה תבחר אם יתקבל הרעיון שלי כמובן Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 בספטמבר 12 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות שכחת משהו אחד.. מי ירצה להוריד את המצנח ??? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 פורסם 2017 בספטמבר 12 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות לפני 17 דקות fAdE k1NGz אמר: שכחת משהו אחד.. מי ירצה להוריד את המצנח ??? יש מפות מסוימות שלא כיף בהם לשחק עם מצנח לדוגמא האנגר גיימס קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו