Gozal 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 10 Gozal חדש/ה ב־YourGame gozal 0 12 הודעות איך אני יודע למה קיבלתי באן וגם אני בכלל לא שיחקתי יומיים ושאני בא לשחק אני קולט שיש לי באן מהשרתים מה אני צריך לעשות ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 10 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות בשביל לדעת למה קיבלת Ban/Mute/Gag אתה מוזמן לחפש ב-Sourcebans. https://csgo.yourgame.co.il/ קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 10 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות מה הסטים איידי שלך? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 בספטמבר 10 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 22 דקות Gozal אמר: איך אני יודע למה קיבלתי באן וגם אני בכלל לא שיחקתי יומיים ושאני בא לשחק אני קולט שיש לי באן מהשרתים מה אני צריך לעשות ? לפני 2 דקות WackThat אמר: מה הסטים איידי שלך? הוא קיבל באן מהדפראן שהייתי שם לשלושה חודשים אם אני זוכר נכון,הבאן היה על duplicate. זה לא מופיע בסורס,יש לך סמארף או אח? כי זה לא נראה שיש לך באנים ממשתמשים אחרים.. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozal 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 18 Gozal חדש/ה ב־YourGame gozal 0 12 הודעות קיבלתי שוב באן מזה ה duplicate. ואין לי סמארף או אח קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozal 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 18 Gozal חדש/ה ב־YourGame gozal 0 12 הודעות לפני ב-10.9.2017 ב 19:58 Sini Katan אמר: הוא קיבל באן מהדפראן שהייתי שם לשלושה חודשים אם אני זוכר נכון,הבאן היה על duplicate. זה לא מופיע בסורס,יש לך סמארף או אח? כי זה לא נראה שיש לך באנים ממשתמשים אחרים.. לפני ב-10.9.2017 ב 19:51 WackThat אמר: מה הסטים איידי שלך? קיבלתי שוב באן ומזה ה duplicate. אין לי אח או סמארף קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Gozal 0 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 18 Gozal חדש/ה ב־YourGame gozal 0 12 הודעות הסטיים אידי STEAM_0:1:101157291 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו