Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות שיר מהאלבום החדש של XXXTENTACION, לא התחברתי לאמן לפני האלבום החדש, אבל האלבום הזה שינה את המחשבה שלי לגביו. ממליץ לשמוע את כל האלבום ובעיקר את השיר הזה. האזנה נעימה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 9 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אחלה שיר צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בספטמבר 9 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות @WackThat השמיע לי אותו אתמול, הוא אמר שאני יאהב את השיר, הוא צדק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
swift_ass4ssin 29 פורסם 2017 בספטמבר 10 swift_ass4ssin YourGame Advanced אורן 29 181 הודעות למה זה כזה טוב ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
WackThat 311 פורסם 2017 בספטמבר 10 WackThat YourGame Average כן 311 1.1k הודעות טוב שנזכרת, האלבום יצא לפני איזה חודש ואמרתי לכם על זה כשזה יצא XD סוף סוף מישהו מבין קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו