n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות אז חזרתי לשחק במחשב! את מי עוד אפשר לראות פה מהצוות הישן? XD via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sergio Ramos 216 פורסם 2017 בספטמבר 9 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות המלך כמובן - gkgames "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני כעת Sergio Ramos אמר: המלך כמובן - gkgames התגעגעתי אליך עדי <333 via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בספטמבר 9 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות יוגב, ברוך שובך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 9 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אחלה יוגב שבעולם צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 9 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות ואני כבר חשבתי שנפתרתי ממך... טוב נו, לא תמיד חלומות מתגשמים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 9 דקות Scrab אמר: יוגב, ברוך שובך. לפני 6 דקות gu4rdian(אח בלב) אמר: אחלה יוגב שבעולם <3 via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 3 דקות Shtoota אמר: ואני כבר חשבתי שנפתרתי ממך... טוב נו, לא תמיד חלומות מתגשמים. שטוטה נשארת כמו שאתה <3 via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 9 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני כעת n0nstop אמר: שטוטה נשארת כמו שאתה <3 שנאתי אותך אז ואני שונא אותך היום. כנראה שהזמן לא עושה את שלו. למרות שלפחות כשאתה ניהלת היו יותר אנשים בשרתים. ואנשים כמו Wackthat לא עלו לתפקידי ניהול... אולי יבוא יום ותחליף את מנהלי ( יותר כמו סגן מנהל ) הקהילה הכושל של קהילת הסי אס גו, קהילת הסי אס הולכת בקו ישר אל מותה. מוזמן לצפות בזה בעצמך, די משעשע יש לומר. כשאנשים כמו Shekel ו Wackthat מקבלים רייגים ומתעצבנים כשאומרים להם שהם חרא מנהלים ושהשרתים נכשלים בגללם, או במילים אחרות - את האמת. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 בספטמבר 9 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות (נערך) תודה רבה שחזרת לנהל את צבא נונסטופ... היה קשה לנהל אותו לבד נערך 2017 בספטמבר 9 על ידי ParaDoX ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בספטמבר 9 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות תגדיר ישן My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 9 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות ברוך שובך. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בספטמבר 9 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות אהלן אהלןןן ילד אנימה מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 4 דקות Shtoota אמר: שנאתי אותך אז ואני שונא אותך היום. כנראה שהזמן לא עושה את שלו. למרות שלפחות כשאתה ניהלת היו יותר אנשים בשרתים. ואנשים כמו Wackthat לא עלו לתפקידי ניהול... אולי יבוא יום ותחליף את מנהלי ( יותר כמו סגן מנהל ) הקהילה הכושל של קהילת הסי אס גו, קהילת הסי אס הולכת בקו ישר אל מותה. מוזמן לצפות בזה בעצמך, די משעשע יש לומר. כשאנשים כמו Shekel ו Wackthat מקבלים רייגים ומתעצבנים כשאומרים להם שהם חרא מנהלים ושהשרתים נכשלים בגללם, או במילים אחרות - את האמת. שטוטה פתחתי את האשכול כדי לבוא ולבדוק מי עדיין נשאר שאני מכיר ובאמת התגעגעתי לכולם פה. אני לא באתי בשביל לשמוע מה מצב הקהילה או מי האנשים שהורסים אותה. שתדע בעברי כמנהל קהילה המילה שלך בקהילה הייתה מאוד משפיעה על הדברים ואפילו עלי. הבעלים נשאר עדיין בעלים וכמו שאני מכיר אותו הדעה שלך מאוד מעוררת בו מחשבה. אם יש לך משהו נגד מישהו או משהו בקהילה אתה תמיד יכול ללכת לאחראים והם יטפלו בזה. אם מעניינת אותך דעתי האישית לא כמנהל אלא כשחקן פשוט אני חושב שאתה צריך להכנס לשרתים בראש פתוח ולפתוח באמת דף חדש כי אף אחד לא פה לרעתך. אני אומר לך דוגרי, לא אכפת לי אם שנאת אותי או לא שנאת אותי כי בעיקרון עשיתי את שלי בקהילה הזאת לטוב ולרע. ואם נשאר ממך איזה שהוא משהו חיובי כלפי אופן הניהול שלי אני שמח כי הדעה שלך מאוד מעוררת מחשבה אצלי. via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
n0nstop 135 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 n0nstop YourGame Average יוגב 135 1.5k הודעות לפני 5 דקות ParaDoX אמר: תודה רבה שחזררת לנהל את צבא נונסטופ... היה קשה לנהל אותו לבד תודה שהשגחת עליו בשבילי <3 לפני 3 דקות NaDav CSGO אמר: אהלן אהלןןן ילד אנימה שלום ללולי נדב לפני 4 דקות kurt laserbeam אמר: ברוך שובך. תודה חבר :) via GIPHY yogev@yourgame.co.il קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו