Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות http://prntscr.com/gj2r02 מתי זה יצא? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 9 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות בגרסת הפאבליק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 9 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 דקה kenny_omega אמר: בגרסת הפאבליק. שזה? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 9 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות כרגע המערכת עצמה לא עובדת אז לא יודע קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות @Krass @Forrest Gump לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NaDav 508 פורסם 2017 בספטמבר 10 NaDav YourGame Average נדב 508 1.8k הודעות לפני 2 שעות NadavOhana אמר: @Krass @Forrest Gump מה הקשר זה בפאגים @Hepi מאומת? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 40 דקות NaDav CSGO אמר: מה הקשר זה בפאגים @Hepi אופס חחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו