Forrest Gump 918 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 6 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות מי שנוהג לצפות במשחקי קונטר בטוויצ', מהליגות הקטנות עד למייג'ורים, ככל הנראה מכיר את אנדרס וסמלר - זוג השדרנים האהובים. מפיו של סמלר, נראה כי הזוג עומד לקחת הפסקה זמנית משידור ביחד, מסיבות כאלו ואחרות, לפי דעתי, תמיד הייתי מרגיש הכי בנוח עם השידורים שלהם במשחקים, לא יודע איך להסביר את זה, פשוט משהו בהם ביחד גרם לכל משחק להיות מעניין יותר. כמובן שזה לא אומר שהכל יגמר, ובכללי, שניהם ככל הנראה ימשיכו לשדר, רק לא ביחד. לפי דבריו של סמלר, שניהם מרגישים כאילו הגיעו למקום מאוד נוח בעבודתם ביחד ב4 שנים האחרונות, והוא מרגיש ששינוי בדרך שלהם יהיה משהו בריא בשבילם. בשבילי, זו ידיעה מעציבה. תמיד הייתי צופה בעיקר במשחקים שהם שידרו, שדרנים אחרים היו נראים לי מגוחכים ואפילו טיפה מציקים. אני לא בטוח אם אמשיך בצפייה רגילה ומתמשכת במשחקי קונטר כל עוד הזוג הזה יפסיק לשדר יחד. לכתבה המלאה של Esporsts, מוזמנים ללחוץ כאן מה אתם חושבים על הידיעה הזו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
JerEmy 170 פורסם 2017 בספטמבר 6 JerEmy YourGame Novice רפאל 170 809 הודעות הם מאוד יחסרו במשחקים קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 פורסם 2017 בספטמבר 6 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות למי אכפת WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 6 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 20 דקות ?????? אמר: למי אכפת לאף אחד RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 6 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 1 שעה ash kuchem אמר: תנסו לצפות במשחק שהם לא אלו שמשדרי אתם תבינו את ההבדל.... חבל... למה שאני אבזבז כמה שעות מהחיים שלי בשביל לראות מישהו אחר משחק.. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 6 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 1 שעה RyZ אמר: למה שאני אבזבז כמה שעות מהחיים שלי בשביל לראות מישהו אחר משחק.. ולהיות ואני מצטט ציטוט מנהל פורום מיקרוגלים ואצטרובלים משתמש של הירואין לשעבר מנכ"ל קהילת דובי הגריזלי בעתיד מנהל בכיר בקטגוריית ספורט אולימפי של צבי וסוסי ים מנהל ראשי וראש צוות פאוור רינג'רס מפקח קטגוריית בטריות נטענות לא ביזבוז של זמן חחחחחחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 7 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 8 שעות NadavOhana אמר: ולהיות ואני מצטט לא ביזבוז של זמן חחחחחחחח תורם לעבר ניהול. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 7 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות העיקר שהוא ימשיך לשדר כי אני מאוד אוהב אותו. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו