OriMatrif 158 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 6 OriMatrif YourGame Novice אורי 158 928 הודעות (נערך) https://news.walla.co.il/item/3028269 מאמינים או לא ? דיון נעים ^^ נערך 2017 בספטמבר 6 על ידי OriMatrif קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 6 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות זה יקרה אבל לא יודעים מתי צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 פורסם 2017 בספטמבר 6 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות חחחחחחחחחחחחחחחחח אני אלך לכיוון שפתחת את ה"שטות" בגלל נקודות בפורום .. דבר שני: אני ילד שיודע הכל על החלל.. מהירח לסופר נובה ושטות כזאת לא שמעתי .. עוד משהו: לפני שנה מדענים גילו כח כבידה כבד ליד צדק, אם אני לא טועה.. וחשבו שיש כוכב לכת 9 ועכשיו יכול להיות ש"כוכב X" הוא הכוכב לכת ה9 אבל הוא ליד צדק והמרחק מפה לשם הוא עצום! ברמות שלא תוכל לדמיין! ויקח לו יותר מעד סוף 2017 בשביל להגיע לפה .... חחחחחח קיצר אל תלחצו ובשביל שכוכב יחשב "כוכב לכת" הוא צריך לעמוד בקרקטריונים האלו: (א) נמצא במסלול קבוע סביב השמש (אם רק עכשיו מצאו אז לא נראלי שהוא היה במסלול קבוע) (ב) בעל מסה גדולה דיו כדי שכוח המשיכה שלו יצור צורה הקרובה לצורה כדורית(זה יכול להיות) (ג) הוא מפנה את מסלולו מעצמים אחרים: חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 בספטמבר 6 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 2 דקות Whracing אמר: חחחחחחחחחחחחחחחחח אני אלך לכיוון שפתחת את ה"שטות" בגלל נקודות בפורום .. דבר שני: אני ילד שיודע הכל על החלל.. מהירח לסופר נובה ושטות כזאת לא שמעתי .. איזה מידע רחב... RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 בספטמבר 6 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת RyZ אמר: איזה מידע רחב... עזוב אותך איך הוא ידע את זה לפני 3 דקות Whracing אמר: אני אלך לכיוון שפתחת את ה"שטות" בגלל נקודות בפורום .. צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 בספטמבר 6 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות זה לא באמת אתה יודע כמה פעמים אמרו לנו שכדור הארץ הולך להימחק או כל האנשים שקיימים שם הולכים למות ושום דבר מזה לא קרה אז למה עכשיו שזה יקרה ונגיד אבל רק נגיד שאם זה יקרה אז זה יהיה אחרי היומולדת שלי אז לא כזה אכפת לי צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 6 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות אני רק שם את זה פה http://prntscr.com/ghufhb נ.ב יש תמיד מדענים חסרי IQ שאומרים שהעולם יהרס (כול חודש יש כמה אנשים כאלו) עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 פורסם 2017 בספטמבר 6 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות אלו רק קונספירציות לפי מה שהבנתי... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 6 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות אל תדאג אנחנו לא נמות בזמן הקרוב :) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו