Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) אולי זה לא היום בו אנו מכפרים על מעשינו, אבל אני רוצה להתנצל בפני אלון, מפקח האתר ובפני גיל. אני יודע שמה שעשיתי היה איום ונורא, ואי אפשר להתעלם ממנו. אני התבגרתי ולמדתי לקחים, מחלת הנשיקה שהייתה לי עברה. אני אשמח אם תקבלו את ההתנצלות שלי. אני יודע שהתנצלתי בפניכם בפרטי, אבל לדעתי זה לא היה מספיק לכן אני מתנצל בפומבי. נערך 2017 בספטמבר 2 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 דווח שיתוף
mastersplinter 78 פורסם 2017 בספטמבר 2 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות מזה מחלת הנשיקה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 16 דקות mastersplinter אמר: מזה מחלת הנשיקה? https://he.m.wikipedia.org/wiki/מונונוקלאוזיס_זיהומי קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2017 בספטמבר 2 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות לפני 29 דקות Scrab אמר: https://he.m.wikipedia.org/wiki/מונונוקלאוזיס_זיהומי אושט תיהיה בריא? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני כעת mastersplinter אמר: אושט תיהיה בריא? תודה, אבל כבר הבראתי (: אין צורך לאחל לי אם אני לא חולה. (: נערך 2017 בספטמבר 2 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ETX 31 פורסם 2017 בספטמבר 7 ETX YourGame Advanced אורן 31 171 הודעות יפה ETX קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
The Donger 325 פורסם 2017 בספטמבר 7 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות הראל חלאס להספים יא חנון You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 7 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני 1 דקה The Donger אמר: הראל חלאס להספים יא חנון ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 בספטמבר 7 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות לפני ב-3.9.2017 ב 00:21 Scrab אמר: https://he.m.wikipedia.org/wiki/מונונוקלאוזיס_זיהומי לפחות היא הייתה שווה את זה? My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 7 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות מזל טוב? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 בספטמבר 7 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות אני רוצה להגיד רק משהו אחד שקל אמר לצוות דדראן שהייתי בצוות שכל יום צריך לפתוח דף חדש לא משנה מה הבן אדם הזה עשה לך צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Azure 845 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 7 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות (נערך) לפני 3 דקות TopRage אמר: אני רוצה להגיד רק משהו אחד שקל אמר לצוות דדראן שהייתי בצוות שכל יום צריך לפתוח דף חדש לא משנה מה הבן אדם הזה עשה לך איתי הוא כנראה לא רוצה לפתוח דף חדש... זכותו של כל אחד לא להתחבר אל אנשים. אפשר לנעול? @WackThat נערך 2017 בספטמבר 7 על ידי Scrab קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.