Azure 845 פורסם 2017 בספטמבר 2 Azure ראש תחום פורומים טל 845 5k הודעות לפני כעת Kisame אמר: אני זוכר שפשוט הייתה מפריע לא משנה מתי או איך אני אבקר אותך בסארף..... MOHAHHHA קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 בספטמבר 2 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות לפני כעת Scrab אמר: אני אבקר אותך בסארף..... MOHAHHHA הלוואי אני צריך מזל P: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Venomens 292 פורסם 2017 בספטמבר 2 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות לפני 4 שעות KnowYourMeme אמר: עומד על הידים, שותה מים הפוך וסופר את כל האותיות מ א - ת ואז מ A - Z בדרך כלל עובד זה נשמע כמו התעמלות מעדיף שלא חחחחח נ.ב מה שאני עושה שאני משהק זה ככה אני פותח את הפה ואז יוצא קול כזה מוזר וקופץ מגג אם זה לא נפסק Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 3 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות הקטע הזה שחצי מטרילים את האשכול :D צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות שוכב על המיטה מאונן חונק את עצמי ואז הולך לישון בדרך כלל ההורים שלי מעירים אותי לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 3 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 4 שעות gu4rdian(אח בלב) אמר: הקטע הזה שחצי מטרילים את האשכול :D כי מי שואל שאלה כזאת בפורום חחחחחחח אחי זה די ברור מה צריך לעשות לחכות שזה יפסיק....יש "דרכים" לעצור את זה אבל בדרך כלל זה סתם מיטוס אבל אם אתה רוצה לדעת אי מפסיקים את זה פשוט על תחשוב על זה וזה יעבור לך מהר לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו