Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 1 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות מי עדיין לא מכיר את הזמרות הצעירות והשולטות בתעשיית המוזיקה, אגם בוחבוט (14) ונועה קירל (16)? כעת הן חוגגות 30 שנה ללהיט "אצל הדודה והדוד" ושחררו גרסת פופ לוהטת בשיתוף פעולה היסטרי עם חברת בזק, כפרסומת לבית החכם שלהם. קירל ובוחבוט כבר מזמן לא 'זו מבית ספר ומוזיקה' ולא 'זו של להיט אחד ותכף נגמר', הן שולטות בתעשיית המוזיקה ומובילות להיטים עם מיליוני צפיות ביוטיוב, השמעות ברדיו ללא הפסקה, הופעות כמעט כל יום, פרסומות ושיתופי פעולה עם החברות הגדולות בישראל. כעת, השיר "אצל הדודה והדוד" של דני סנדרסון חוגג 30 שנה וקיבלנו את שיתוף הפעולה לו כולנו חיכינו מאז פריצתן למוזיקה הישראלית. צפה בכתבה המלאה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 דווח שיתוף
The Donger 325 פורסם 2017 בספטמבר 1 The Donger YourGame Average Tomer 325 1.2k הודעות למה לפרסם את הסרטן הזה? You can't stop the future You can't rewind the past The only way to learn the secret ...is to press play קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 1 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לפני 6 דקות The Donger אמר: למה לפרסם את הסרטן הזה? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 פורסם 2017 בספטמבר 1 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות שיר ממכר, לא מסוגל להפסיק לשמוע. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 בספטמבר 1 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות תגידו, שחותכים ורידים, לאורך או לרוחב? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 2 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות יש לי רק מילה אחת להגיד - * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * עכשיו דקה של רצינות באמת עצוב שאנשים שומעים את זה... המוזיקה בישראל נהרסה איפה המוזיקה של פעם? אני מדבר לפני שכול זמרי המזרחית הצליחו... (ועשו שירי פח) אני נכנס ליוטיוב אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אני רואה שירים פשוט אין לי מילים לתאר (מילים פח הרוב טראנסים) מה שיוני שלח פה זה דוגמה לאחד לשירי פח שדיברתי עליהם (אגם בחבוט/נועה קילר) אני רושם את הדעה שלי מי שלא מסכים איתי זה ממש לא מעניין אותי D; אתם בטח שואלים אותי מה זה שירים לא פח? תראו... עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 2 הצג חתימה דווח שיתוף
ZeNoam 390 פורסם 2017 בספטמבר 2 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות (נערך) לפני 11 שעות Krass אמר: מי עדיין לא מכיר את הזמרות הצעירות והשולטות בתעשיית המוזיקה, אגם בוחבוט (14) ונועה קירל (16)? כעת הן חוגגות 30 שנה ללהיט "אצל הדודה והדוד" ושחררו גרסת פופ לוהטת בשיתוף פעולה היסטרי עם חברת בזק, כפרסומת לבית החכם שלהם. קירל ובוחבוט כבר מזמן לא 'זו מבית ספר ומוזיקה' ולא 'זו של להיט אחד ותכף נגמר', הן שולטות בתעשיית המוזיקה ומובילות להיטים עם מיליוני צפיות ביוטיוב, השמעות ברדיו ללא הפסקה, הופעות כמעט כל יום, פרסומות ושיתופי פעולה עם החברות הגדולות בישראל. כעת, השיר "אצל הדודה והדוד" של דני סנדרסון חוגג 30 שנה וקיבלנו את שיתוף הפעולה לו כולנו חיכינו מאז פריצתן למוזיקה הישראלית. צפה בכתבה המלאה כמו כולם כנראה שזה הגיע לפה. אין שירים איכותיים כל כך היום. נערך 2017 בספטמבר 2 על ידי ElectroWater צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ronc102 53 פורסם 2017 בספטמבר 2 ronc102 YourGame Average רון 53 1.1k הודעות למי שלא הבין זה לא אמור להיות שיר עם משמעות או משהוא כזה , זה כולה פרסומת לבית החכם שלהם והשיר קליט וזה מה שבזק רצו רון כהן - Ronc102 / Spoderman לשעבר :צוות טורנירים , ניהול שרת DayZ ,CS:GO קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 2 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני 51 דקות ronc102 אמר: למי שלא הבין זה לא אמור להיות שיר עם משמעות או משהוא כזה , זה כולה פרסומת לבית החכם שלהם והשיר קליט וזה מה שבזק רצו ונכון בזמן האחרון המוזיקה בישראל ממש הידרדרה וזה עצוב אבל יש שירים שהם בסדר וכיף לשמוע אותם למרות שאני אוהב אנגלית ולא עברית מהסיבה הזאת אבל כול אחד ומה שהוא אוהב. וגם זאת רק פרסומת של בזק תרגעו חחחח לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 בספטמבר 2 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות לפני 3 שעות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: יש לי רק מילה אחת להגיד - * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * עכשיו דקה של רצינות באמת עצוב שאנשים שומעים את זה... המוזיקה בישראל נהרסה איפה המוזיקה של פעם? אני מדבר לפני שכול זמרי המזרחית הצליחו... (ועשו שירי פח) אני נכנס ליוטיוב אחרי הרבה זמן שלא נכנסתי אני רואה שירים פשוט אין לי מילים לתאר (מילים פח הרוב טראנסים) מה שיוני שלח פה זה דוגמה לאחד לשירי פח שדיברתי עליהם (אגם בחבוט/נועה קילר) אני רושם את הדעה שלי מי שלא מסכים איתי זה ממש לא מעניין אותי D; אתם בטח שואלים אותי מה זה שירים לא פח? תראו... רציני שאתה קורא למזרחית "שירים פח"?? אתה לא אוהב את המוזיקה הזאות, זה בסדר אבל למה אתה צריך להגיד שזה פשוט פח. אני מבטיח לך שיש מלא אנשים שלא חושבים שזה פח. זה כמו שאני או מישהו אחר יגיד על השירים שאתה שומע "שירים פח", אבל בשביל מה? כול אחד ומה שהוא אוהב. תמיד לאנשים יהיה שירים שהם יותר אוהבים וכאלה שפחות, אבל להגיד שזה פשוט שירים פח זה נורא מעצבן וממש לא נכון(לדעתי). קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 בספטמבר 2 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 1 דקה Kisame אמר: רציני שאתה קורא למזרחית "שירים פח"?? אתה לא אוהב את המוזיקה הזאות, זה בסדר אבל למה אתה צריך להגיד שזה פשוט פח. אני מבטיח לך שיש מלא אנשים שלא חושבים שזה פח. זה כמו שאני או מישהו אחר יגיד על השירים שאתה שומע "שירים פח", אבל בשביל מה? כול אחד ומה שהוא אוהב. תמיד לאנשים יהיה שירים שהם יותר אוהבים וכאלה שפחות, אבל להגיד שזה פשוט שירים פח זה נורא מעצבן וממש לא נכון(לדעתי). אתה יודע לקרוא? אני רושם את הדעה שלי מי שלא מסכים איתי זה ממש לא מעניין אותי D; עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 בספטמבר 2 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות לפני כעת BlueCat קפטן-תחתונים אמר: אתה יודע לקרוא? אני רושם את הדעה שלי מי שלא מסכים איתי זה ממש לא מעניין אותי D; כן הבנתי שזה לא מעניין אותך -_- זאות לא ממש דעה שאתה אומר שזה שיר פח... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 בספטמבר 2 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות תודה על הפרסום אפילו שאני חושב שזה שיר ממש גרוע.. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Agento 63 פורסם 2017 בספטמבר 2 Agento משתמש רשום dank memes 63 259 הודעות לפני 12 שעות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: יש לי רק מילה אחת להגיד - * אין לדבר בשפה זו במערכת YourGame! * אני לא גאון אבל זה יותר ממילה אחת הלינק הזה לא עושה כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Johnny 650 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 2 Johnny מנהל האתר . 650 1.7k הודעות לא שמתם לב שכתבתי שזה שיר מלפני 30 שנה שהם חידשו אותו עבור הפרסומות רק? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו