Nameless Elder 3 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 1 Nameless Elder חדש/ה ב־YourGame מקס 3 14 הודעות התלוננות על AshKuchem ברצוני להתלוננן על אדמין בשם AshKuchem שבסביבות יוני התקבל לאדמין בשרת ה- DeathRun של CS:GO הוא מנצל את גישותיו רק בישביל לגרום סבל לסובבים סביבו והוא תמיד בלי שום סיבה נותן מיוטים ובאנים (יש לפעמיים מיקרים שבהם הוא כותב סיבות אבל הסיבות האלו נוראה מפגרות ולא מוצדקות בכלל) וחוויה אישית שקרתה לי איתו זה שקיבלתי מיוט וגאג על שום דבר הגאג היה על התחמקות זה הלך ככה יש אדמין (שהיה באותו זמן בשרת) בשם SiniKatan שאלתי בצחוק! (דגש על הצחוק) עם זה הוא בתמונה (התמונה בסטים) והוא השיב לי בצחוק כן AshKuchem לא ידע שזה צחוק ועשה לשניה מיוט All בישביל להגיד לי שזה היה מיותר (מה שהורס את החופשיות של השרת) התחלתי לכתוב לו בחזרה בצאט את זה 'תקשיב AshKuchem אמרתי את זה בצחוק וכנראה שאתה לא יודע להבין צחוק לפעמיים צריך להשתחרר קצת מהרצינות ולהיות קצת יותר זורם אתה תמיד הורס את הכיף בגלל אותה סיבה הסיבה הזאת היא שאתה עייף וזאתי תמיד אותה סיבה סתם צחקתי עם SiniKatan על התמונה שלו (ש SiniKatan בעצמו צחק) אז המיוט all המיותר הזה שעשיתה לו שווה את ה 5 שניות שהרסתה' AshKuchem קראה את מה שכתבתי לו בצאט ואז נתן לי גאג ל- 10 דקות על התחקמות אז התחלתי לדבר ב - Voice Chat אמרתי ל- AshKuchem 'רציני שנתתה לי גאג על הבעת דעה?' לאחר מכן קיבלתי גם מיוט על הסיבה הזאת cohek ברגע שקיבלתי את המיוט הלא מוצדק הזה בכלל הוא אמר את הדבר הבאה 'עכשיו יש לך גם מיוט וגם גאג על התחמקות' באותו רגע יצאתי מהמשחק ויצאתי לכתוב את האשכול הזה אז בבקשה לכל האנשים הגדולים בקהילה תעיפו את AshKuchem מאדמין העלו אותו רק בגלל שהוא חבר טוב של כמה אדמינים בשרת רק בגלל זה אין לו שום ניסיון והוא מנצל את גישותיו לרעה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 דווח שיתוף
kenny_omega 33 פורסם 2017 בספטמבר 1 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו