עבור לתוכן

תלונה על הרחקה

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול kenny_omega
  • דני
  • 33
  • 216 הודעות

שם מגיש התלונה: קני

SteamID: STEAM_0:0:189097150

סוג ההרחקה (מיוט\גאג\באן): באן

השרת שבו הוא קיבל את ההרחקה: TTT

האדמין שביצע את ההרחקה: SquidWeed

אורך ההרחקה: 1h

סיבת ההרחקה: RDM מכוון

תיאור המקרה: אז ראיתי את SquidWeed מפעיל TRAP במפה והוא אמר שהוא היה AFK כל תחילת הראונד מה שלא היה נכון וחבל שאין לי רקורד. בכל מקרה קיבלתי באן של שעה על זה, במקום לקבל סליי או סליי x2 שבד"כ יש RDM מכוון.

מנהל השרת החביב @ijo כל כך סבור שאני עשיתי RDM מכוון כי הוא פשוט החליט שזה מה שעשיתי בגלל שראונד כותב התלוננתי על RDM שהאדמין עשה לי (וגם בגלל דעות קדומות).

בבקשה לא לנעול את האשכול אחרי שאורי או אור יבואו לפה להגן על השם של האדמין שלהם, אני רוצה תגובה של מנהל קהילה / סגן.

@Shekel-Fucker @Spok3y

הוכחות ( במקרה ויש) 

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• תגובות 3
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

משתמשים מובילים באשכול זה

ימים פופלאריים

ijo
  • אור
  • 329
  • 922 הודעות
(נערך)

כמו שכבר אמרתי לך. האדמין שלי אמר שהוא היה אפקיי בשניות הראשונות של הראונד ככה שלא יכול להיות שהוא הפעיל מלכודת, אתה הרגת אותו ב-8 השניות הראשונות של הראונד, דיי קשה לי להאמין שהוא נתן לך סיבה מספקת להרוג אותו כבר בתחילת הראונד כשהוא עוד אמר שהוא היה אפקיי בהתחלה ואפילו עוד לא שם לב שהוא היה הטרייטור.

ודרך אגב, אתה אמור לדעת שבמידה ומישהו מפעיל מלכודת, אסור להסתמך על זה. בגלל הסיבה הפשוטה שאת המלכודות אפשר להפעיל מכל מקום במפה. (לא שהוא הפעיל, רק שתדע לידע כללי)

בנוגע לעונש, כפי שאתה אמור לדעת וכפי שכתוב בחוקים:

23. שחקן שעושה RDM במכוון יקבל באן לשעה ללא אזהרה.

זהו חוק מספר 23, שים לב. למה אנחנו סבורים שזה ארדיאם מכוון? בגלל שראונד קודם, אותו אדם שעליו ביצעת ארדיאם, הרג אותך כשהיית טרייטור עם סיבה מוצדקת ואתה חשבת שזה ארדיאם.

דיי חבל שאין לך רקורד שמוכיח אחרת..

אתחשב בבקשה שלך ולא אנעל את האשכול ואתן לאחד מחברי הצוות הגבוהים להגיב פה למרות שדיי סיימנו לדבר על העניין, אבל דבר אחד נוסף יש לי להגיד.

אין לתייג אנשי צוות אם לא עברו 24 שעות מפתיחת האשכול!

תודה ויום טוב.

נערך על ידי ijo
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול kenny_omega
  • דני
  • 33
  • 216 הודעות
לפני 9 דקות ijo אמר:

כמו שכבר אמרתי לך. האדמין שלי אמר שהוא היה אפקיי בשניות הראשונות של הראונד ככה שלא יכול להיות שהוא הפעיל מלכודת, אתה הרגת אותו ב-8 השניות הראשונות של הראונד, דיי קשה לי להאמין שהוא נתן לך סיבה מספקת להרוג אותו כבר בתחילת הראונד כשהוא עוד אמר שהוא היה אפקיי בהתחלה ואפילו עוד לא שם לב שהוא היה הטרייטור.

ודרך אגב, אתה אמור לדעת שבמידה ומישהו מפעיל מלכודת, אסור להסתמך על זה. בגלל הסיבה הפשוטה שאת המלכודות אפשר להפעיל מכל מקום במפה. (לא שהוא הפעיל, רק שתדע לידע כללי)

בנוגע לעונש, כפי שאתה אמור לדעת וכפי שכתוב בחוקים:

23. שחקן שעושה RDM במכוון יקבל באן לשעה ללא אזהרה.

זהו חוק מספר 23, שים לב. למה אנחנו סבורים שזה ארדיאם מכוון? בגלל שראונד קודם, אותו אדם שעליו ביצעת ארדיאם, הרג אותך כשהיית טרייטור עם סיבה מוצדקת ואתה חשבת שזה ארדיאם.

דיי חבל שאין לך רקורד שמוכיח אחרת..

אתחשב בבקשה שלך ולא אנעל את האשכול ואתן לאחד מחברי הצוות הגבוהים להגיב פה למרות שדיי סיימנו לדבר על העניין, אבל דבר אחד נוסף יש לי להגיד.

אין לתייג אנשי צוות אם לא עברו 24 שעות מפתיחת האשכול!

תודה ויום טוב.

אין לתייג אבל חבל שאתה וחבר שלך אורי נועלים אשכול לאחר תגובה שלכם. אני בטוח שזה מה שהיית עושה גם הפעם :).

אתה ישר קובע שזה מכוון? ואם זה בטעות? ישר אתה קובע שעשיתי RDM מכוון? מה זה היחס הזה?

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

ijo
  • אור
  • 329
  • 922 הודעות
לפני כעת kenny_omega אמר:

אין לתייג אבל חבל שאתה וחבר שלך אורי נועלים אשכול לאחר תגובה שלכם. אני בטוח שזה מה שהיית עושה גם הפעם :).

אתה ישר קובע שזה מכוון? ואם זה בטעות? ישר אתה קובע שעשיתי RDM מכוון? מה זה היחס הזה?

כן, בדרך כלל אני ואורי, שדרך אגב- הוא מנהל השרת הנוסף, נועלים אשכול תלונה לאחר התגובה שלנו כי אנחנו מנהלי השרת ואנחנו אלו שמטפלים בתלונות האלו, אז לאחר תגובה שלנו אין שום סיבה שהאשכול ישאר פתוח.

וכמו שאמרתי, זה נחשב מכוון בגלל שהיו לך סיבות לארדיאם הזה (העובדה שהוא הרג אותך ראונד קודם כשהיית טרייטור), וכשנשאלת מדוע עשית את הארדיאם, שיקרת ואמרת משהו שאפילו לא קרה.

אז לדעתי, כן. זה מכוון. היחס שאתה מקבל ממני זה היחס הטוב ביותר, אך לצערי אתה לא מכבד אותי כמו שאני מכבד אותך.

תודה רבה בכל מקרה, ומצטער אם חשבת שהיחס כלפייך הוא רע. היחס כלפי כל שחקני השרת מצידי הוא אחיד והוא הטוב ביותר על מנת שיהנו וירגישו הכי טוב שבעולם.

ננעל בכל מקרה, חברי הצוות אותם תייגת יכולים להגיב גם כשהאשכול נעול והם יגיבו אם ירגישו צורך בכך. המשך יום נעים.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

• ijo נעל את האשכול
אורח
פוסט זה נעול לתגובות חדשות.

תתי פורומים

בפורום זה אין תתי פורומים

מנהלי הפורום

אולי יעניין אותך גם

• צור חדש...