Nexicy 140 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות (נערך) אז כמו שידוע לי רוב האנשים שמשחקים בקהילה כולל אני בבית ספר אז בהצלחה לכולם !! לא לשכוח לקלל את המורים המחנכים והמנהלת . לא להלשין . לא לשכוח להציק לקטנים ממך . והכי חשוב להנות מכל יום כי עוד מאט צבא ושם כבר אי אפשר לעשות את הדברים האלה . שנה נפלאה לכולם ! נערך 2017 באוגוסט 30 על ידי Nexicy || Editor ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוגוסט 30 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות לפני 25 דקות Nexicy || Editor אמר: אז כמו שידוע לי רוב האנשים שמשחקים בקהילה כולל אני בבית ספר אז בהצלחה לכולם !! לא לשכוח לקלל את המורים המחנכים והמנהלת . לא להלשין . לא לשכוח להציק לקטנים ממך . והכי חשוב להנות מכל יום כי עוד מאט צבא ושם כבר אי אפשר לעשות את הדברים האלה . שנה נפלאה לכולם ! מעט* עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Agento 63 פורסם 2017 באוגוסט 30 Agento משתמש רשום dank memes 63 259 הודעות לפני 34 דקות Nexicy || Editor אמר: לא להלשין . למה פה אתה בעד עשיית מעשה טוב? הלינק הזה לא עושה כלום. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
*iLay* 480 פורסם 2017 באוגוסט 30 *iLay* YourGame Semi-Pro איליי 480 2.2k הודעות איך אני אציק לקטנים ממני אם אני בדיוק עולה לתיכון ? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Nexicy 140 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות לפני 56 דקות fAdE cRiNgE אמר: איך אני אציק לקטנים ממני אם אני בדיוק עולה לתיכון ? אני גם תיכון אבל יש גם זייניקים ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 באוגוסט 30 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות בהצלחה לכם בלימודים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות לפני 10 שעות Nexicy || Editor אמר: והכי חשוב להנות מכל יום כי עוד מאט צבא ושם כבר אי אפשר לעשות את הדברים האלה בית ספר יעזור לך אני מאמין. RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
zYx #D10S 242 פורסם 2017 באוגוסט 30 zYx #D10S YourGame Average עדי 242 1.1k הודעות אוהב אותך נקסי בהצלחה אחי (שנה אחרונה #קל) קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוגוסט 30 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 1 דקה RyZ אמר: בית ספר יעזור לך אני מאמין. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sergio Ramos 216 פורסם 2017 באוגוסט 30 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות לפני כעת ZYX אמר: אוהב אותך נקסי בהצלחה אחי (שנה אחרונה #קל) מלך גיבור ציטים אחי רמה עולמית שימי טבורי "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוגוסט 30 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות בריאות אחי צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Venomens 292 פורסם 2017 באוגוסט 31 Venomens YourGame Average itay 292 1.2k הודעות יש לך בעיה עם קטנים ממך? Veno~Chan קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו