Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות (נערך) אחרי כמעט שנה שהיא לא שחקה בקהילה האדמינית המהוללת חוזרת בשנית! ועם שלל חוקים מומצאים חדשים שלא כדאי לפספס! שם מגיש התלונה: Shtoota שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: RubyAngel תאריך המקרה: 30/8 תיאור המקרה: האדמינית הכל יכולה החליטה שמתחשק לה להוריד לי מיוט ולשימו מחדש בשביל להאריך לי את העונש. היא כנראה לא ידעה שרואים את זה בסורס באן. בנוסף הסיבה לשני המיוטים היא לא לגיטימית בעליל. מה זה אמור להביע *tiraga אפילו בתרגום לעברית. מישהו יודע מה הפירוש של תירגה? ( אני בטוח לא... ). מעבר לזה המיוט הוא על זה שאני כביכול התווכחתי איתה. אבל מי שמכיר אותי יודע שאני לא מבזבז את האנרגיות שלי סתם, וכמובן שהייתה סיבה. רוצים לנחש מהי? שהיא שקרנית! ברוב חוצפה היא העזה לשקר לי שהיא הרגה אותי לפני 19:20 ולאחר דקה כאשר הסברתי לה שיראו ברקורד את האמת, פתאום היא שינתה את דעתה ב 180 מעלות והודתה שירתה ב 19:18. אבל כמובן שהיא לא הביאה לעצמה CTBAN... אלא הביאה לי VIP מה שאסור מכיוון שהיא לא זו שהרגה אותי אלא רק פצעה אותי. מי שהרג אותי היה מישהו אחר בכלל אז מדוע קיבלתי VIP? אז ניסיתי לברר... אבל האדמין הכל יכולה הייתה חייבת שכווווולם ישמעו מה יש לה להגיד, והשתיקה שרת שלם רק בשביל שאנחנו נשמע מה יש לה להגיד. כמובן שהיא לא נתנה לי לדבר ואמרה שמותר לה לעשות הכל ואם היא רוצה לתת לי מיוט טי היא תיתן כי היא רוצה לדבר! ומי אני השחקן הפשוט שיפריע לאדמינית המהוללת לדבר! שורה תחתונה - יש פה אדמינית שקרנית שמנצלת את הגישות שלה ואת המעמד שלה בשרת לטובתה והנאתה האישית. אני ברגעים אילו מעלה instant replay ואני מקווה שיראו בו את כל הסיטואציה. בינתיים תסתפקו בתלונה הראשונות שלי על הערכת המיוט, והסיבה הלא לגיטימית. הוכחות תומכות: http://prntscr.com/gev4pd הערות: על סמך מה היא מביאה לי עונש? לא ברור... כי אין סיבה. על סמך מה היא מאריכה לי אותו בצורה כזו בשביל שלא יעלו עליה? את זה אני מחכה לשמוע. ומעל כל זה נחשו מה? היא גם לא הייתה מחוברת לטים ספיק! כשרציתי לדבר איתה, למרות שהייתה מחוברת לשרת. נערך 2017 באוגוסט 30 על ידי Shtoota קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 1 3 דווח שיתוף
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות בקרוב אני אוסיף סרטון שלה מקללת אותי בטים ספיק. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 פורסם 2017 באוגוסט 30 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות אני ממליץ לך לשנות את השם של הכותרת "האדמינים המהוללת" קודם כל זה מזלזל ממש ודבר שני לא יתייחסו לך לתלונה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shtoota 358 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Shtoota מורחקים Guy 358 2.1k הודעות לפני 1 דקה bivasroei אמר: אני ממליץ לך לשנות את השם של הכותרת "האדמינים המהוללת" קודם כל זה מזלזל ממש ודבר שני לא יתייחסו לך לתלונה אני ממליץ לך לא להגיב בתלונה שלא קשורה עליך. ועצם זה שפתחתי את התלונה כבר עשה את מה שרציתי... מצדי שתסגר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 30 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות (נערך) תודה על התלונה יטופל בחומרה. ננעל. נערך 2017 באוגוסט 30 על ידי NadavOhana לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.