עבור לתוכן

תלונה על האדמינית המהוללת RubyAngel

תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
(נערך)

אחרי כמעט שנה שהיא לא שחקה בקהילה האדמינית המהוללת חוזרת בשנית! ועם שלל חוקים מומצאים חדשים שלא כדאי לפספס!

שם מגיש התלונה: Shtoota

שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: RubyAngel

תאריך המקרה: 30/8

תיאור המקרה: האדמינית הכל יכולה החליטה שמתחשק לה להוריד לי מיוט ולשימו מחדש בשביל להאריך לי את העונש. היא כנראה לא ידעה שרואים את זה בסורס באן. בנוסף הסיבה לשני המיוטים היא לא לגיטימית בעליל. מה זה אמור להביע *tiraga אפילו בתרגום לעברית. מישהו יודע מה הפירוש של תירגה? ( אני בטוח לא... ). מעבר לזה המיוט הוא על זה שאני כביכול התווכחתי איתה. אבל מי שמכיר אותי יודע שאני לא מבזבז את האנרגיות שלי סתם, וכמובן שהייתה סיבה. רוצים לנחש מהי? שהיא שקרנית! ברוב חוצפה היא העזה לשקר לי שהיא הרגה אותי לפני 19:20 ולאחר דקה כאשר הסברתי לה שיראו ברקורד את האמת, פתאום היא שינתה את דעתה ב 180 מעלות והודתה שירתה ב 19:18. אבל כמובן שהיא לא הביאה לעצמה CTBAN... אלא הביאה לי VIP מה שאסור מכיוון שהיא לא זו שהרגה אותי אלא רק פצעה אותי. מי שהרג אותי היה מישהו אחר בכלל אז מדוע קיבלתי VIP? אז ניסיתי לברר... אבל האדמין הכל יכולה הייתה חייבת שכווווולם ישמעו מה יש לה להגיד, והשתיקה שרת שלם רק בשביל שאנחנו נשמע מה יש לה להגיד. כמובן שהיא לא נתנה לי לדבר ואמרה שמותר לה לעשות הכל ואם היא רוצה לתת לי מיוט טי היא תיתן כי היא רוצה לדבר! ומי אני השחקן הפשוט שיפריע לאדמינית המהוללת לדבר! שורה תחתונה - יש פה אדמינית שקרנית שמנצלת את הגישות שלה ואת המעמד שלה בשרת לטובתה והנאתה האישית. אני ברגעים אילו מעלה instant replay ואני מקווה שיראו בו את כל הסיטואציה. בינתיים תסתפקו בתלונה הראשונות שלי על הערכת המיוט, והסיבה הלא לגיטימית.

הוכחות תומכות: http://prntscr.com/gev4pd

הערות: על סמך מה היא מביאה לי עונש? לא ברור... כי אין סיבה. על סמך מה היא מאריכה לי אותו בצורה כזו בשביל שלא יעלו עליה? את זה אני מחכה לשמוע.

ומעל כל זה נחשו מה? היא גם לא הייתה מחוברת לטים ספיק! כשרציתי לדבר איתה, למרות שהייתה מחוברת לשרת.

נערך על ידי Shtoota
קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות

בקרוב אני אוסיף סרטון שלה מקללת אותי בטים ספיק.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

bivasroei
  • רועי
  • 46
  • 574 הודעות

אני ממליץ לך לשנות את השם של הכותרת "האדמינים המהוללת" קודם כל זה מזלזל ממש ודבר שני לא יתייחסו לך לתלונה

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

יוצר/ת האשכול Shtoota
  • Guy
  • 358
  • 2.1k הודעות
לפני 1 דקה bivasroei אמר:

אני ממליץ לך לשנות את השם של הכותרת "האדמינים המהוללת" קודם כל זה מזלזל ממש ודבר שני לא יתייחסו לך לתלונה

אני ממליץ לך לא להגיב בתלונה שלא קשורה עליך. ועצם זה שפתחתי את התלונה כבר עשה את מה שרציתי... מצדי שתסגר.

קישור ישיר להודעה
שתף באתרים אחרים

NadavOhana
  • נדב אוחנה
  • 1202
  • 5k הודעות
(נערך)

תודה על התלונה 

יטופל בחומרה.

ננעל.

נערך על ידי NadavOhana
קישור ישיר להודעה