Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 2 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 30 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות זה די קל לעשות את זה שכל הקבוצה השניה סילברים xD n1 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 באוגוסט 30 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות אני יכול לעשות את זה בקלות זה ממש לא בעיה צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 30 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 3 דקות TopRage אמר: אני יכול לעשות את זה בקלות זה ממש לא בעיה כי יש לך aimbot,wallhack,spinbot שכחתי משהו? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
TopRage 103 פורסם 2017 באוגוסט 30 TopRage YourGame Average סתיו 103 1.2k הודעות לפני כעת Sini Katan אמר: כי יש לך aimbot,wallhack,spinbot שכחתי משהו? זה לא נכון אין לי SPINBOT צוות דיסקורד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mr.Green 804 פורסם 2017 באוגוסט 30 Mr.Green YourGame Professional אריק 804 5.3k הודעות מה הכוונת שלך? בברכה, Mr.Green | Arik משתמש רשום פרשתי לעת עתה, בעתיד אחזור. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Forrest Gump 918 פורסם 2017 באוגוסט 30 Forrest Gump משתמש כבוד אלון 918 1.7k הודעות חחחחח, נחמד D: קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוגוסט 30 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות LUCKY unlike צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 30 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות זה האדמין שלי ולא של @capitanpizza לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוגוסט 30 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות לפני כעת NadavOhana אמר: זה האדמין שלי ולא של @capitanpizza אז טוב שהוא קיבל דייסלייק צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
RyZ 1321 פורסם 2017 באוגוסט 30 RyZ YourGame Master ROI C 1321 4.2k הודעות האייס שלי יותר טוב /: RIP Yourgame 2015-2017 קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shahar 1576 פורסם 2017 באוגוסט 31 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ציטים אחי עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 פורסם 2017 באוגוסט 31 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות אשכרה שילמת על קידום? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 31 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 1 שעה kenny_omega אמר: אשכרה שילמת על קידום? לא :D זה עשה לי אוטומטית ככה שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 31 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות לפני 17 שעות gu4rdian(אח בלב) אמר: LUCKY unlike dislike* שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו