kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 28 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות (נערך) שם מגיש ההצעה: קנוש אומגוש תאריך הגשת ההצעה: 28/8 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: PV chat לכולם. כמו שאתם יודעים לאדמינים+ בלבד יש גישה לעשות private chat לכל שחקן. אני חושב שזה יוסיף הרבה אם זה יוכל להיות לכל השחקנים. כמו כן לעשות blocklist שתחסום אפשרות של abuse של הפקודה. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: יוסיף לשרת קישור לפלאגין (במידה ויש): N/A הערות: N/A נערך 2017 באוגוסט 28 על ידי kenny_omega קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוגוסט 28 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות (נערך) מי שלא קשור לאשכול ההצעה נא לא להגיב.- תגובותכם הוסתרו. להבא, בבקשה לשנות את הכותרת עם שם השרת. (למשל, הצעה לשרת ה-TTT) לנושא, תודה רבה על ההצעה. אבל נאלץ לסרב. ברגע שיהיה צאט פרטי לכל שחקני השרת- יהיה ניתן להשתמש בצ'אט על מנת לפרסם דברים אסורים / לקלל וכ'ו, מבלי שאדמינים ידעו. וגם אם תהייה לאדמינים אפשרות לראות את הצ'אטים הפרטיים- גם אז זה מיותר, לכן נאלץ לסרב. תודה ויום טוב! ננעל. נערך 2017 באוגוסט 28 על ידי ijo --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.