kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 28 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות שם מגיש ההצעה: קנוש אומגוש תאריך הגשת ההצעה: 28/8 הצעה לשרת: (שם השרת) TTT פירוט על ההצעה: אני חושב שכדאי לשנות את סדר הSHOP לכל הroles כי הוא ממש לא נוח ולא נגיש. הסדר פעם היה יותר טוב וגם אותו הייתי משנה מעט אבל הוא היה עדיף בהרבה.. הרבה שחקנים הסכימו איתי על זה, תנסו לבדוק את זה @Cactus @ijo מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: למה לא זה טוב קישור לפלאגין (במידה ויש): N/A הערות: N/A קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוגוסט 28 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות תודה על ההצעה! נבדוק את העניין מול המתכנת. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
kenny_omega 33 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 31 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות up קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ijo 329 פורסם 2017 באוגוסט 31 ijo YourGame Novice אור 329 922 הודעות העניין בטיפול, תודה על ההצעה, עשינו זאת מזמן וזה יעלה בהמשך. ננעל. --------------------------------------------------------------------- קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.