iLior 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 iLior חדש/ה ב־YourGame ליאור 10 19 הודעות אני מתכוון לשרת מיינקרפאט. יש לכם מלא האקרים. ויש מלא אנשים שמתים ופורשים אם תוכלו לסדר שיקבלו באן אני ישמח תודה. ליאור קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
iLior 10 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 iLior חדש/ה ב־YourGame ליאור 10 19 הודעות לפני 22 דקות iLior אמר: אני מתכוון לשרת מיינקרפאט. יש לכם מלא האקרים. ויש מלא אנשים שמתים ופורשים אם תוכלו לסדר שיקבלו באן אני ישמח תודה. ליאור אם אני יתפוס האקר אניי!!! יברח כי הוא האקר מה אני מטומטם? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
bivasroei 46 פורסם 2017 באוגוסט 27 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות דיי להספים את הפורום! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Whracing 178 פורסם 2017 באוגוסט 27 Whracing YourGame Expert חגי 178 537 הודעות לא מבין מה המטרה באשכול הזה? בכל משחק יש האקרים ... הצוות שלנו כל יום מחפש האקרים ותאמין לי תמיד יבואו עוד... ככה זה, שחקנים לא יכולים לשחק נורמלי הם חייבים לרמות :( אלא אם כן יש לך רקרוד של מישהו עושה האקים אז האשכול הזה חסר תועלת. ננעל :) חתימה עם משמעות! פסה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.