bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות (נערך) שם מגיש התלונה: רועי ביבס SteamID: STEAM_0:0:179266136 שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: כמעט כל מי שהיה שם קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: אין לי תאריך המקרה: 26/8 תיאור המקרה: אז כרגיל בשעות הלילה בגייל יש אירייפ, קללות, שירים, ופרייקילים הדבר הזה כבר הפך לשגרה בשעות הלילה. הוכחות תומכות: הערות: נערך 2017 באוגוסט 27 על ידי NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 דווח שיתוף
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 באוגוסט 27 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות לא רואים את הסירטון. בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות תלחץ עליו זה יקח אותך ליוטיוב קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 באוגוסט 27 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות סרטון זה מכיל תוכן מ-ODIENCE Audio, שחסם אותו מסיבות של זכויות יוצרים. בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות בהקלטה יש שירים שגורמים לסרטון להפר זכויות יוצרים מה לעשות? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אהלן! דבר ראשון תשנה את השם של הכותרת של התלונה אני לא הולך להתיחס לזה עם כזה זלזול... מאיפה אני אומר לדעת שיש בעיות בשרת בשעות הלילה.... באמת דבר שני כמו שאמרו לך לפני כעת ŦUPAC אמר: סרטון זה מכיל תוכן מ-ODIENCE Audio, שחסם אותו מסיבות של זכויות יוצרים. תנסה לסדר את זה לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Mafrumon.exe 71 פורסם 2017 באוגוסט 27 Mafrumon.exe YourGame Advanced דור 71 283 הודעות אמממ תעלה את הקובץ לאתר - https://www.onlinevideoconverter.com/cloud-converter כMP4 ואז תשלח לי הודעה פרטית בברכה דור, MafruM` קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 27 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות לפני כעת ŦUPAC אמר: אמממ תעלה את הקובץ לאתר - https://www.onlinevideoconverter.com/cloud-converter כMP4 ואז תשלח לי הודעה פרטית לשנינו חחחחו לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
kenny_omega 33 פורסם 2017 באוגוסט 27 kenny_omega YourGame Advanced דני 33 216 הודעות תעלה ל- www.dailymotion.com אין להם שם תביעות על זכויות יוצרים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
bivasroei 46 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 bivasroei YourGame Expert רועי 46 574 הודעות לא הצלחתי לעלות את הרקורד. אוכל לשלוח לך את הדמו בסקייפ אם אתה רוצה. @NadavOhana קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 פורסם 2017 באוגוסט 27 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות הוא שלח לי בסקייפ וטיפלתי בכל האירייפים והקללות. שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
ParaDoX 443 פורסם 2017 באוגוסט 27 ParaDoX YourGame Average אור 443 1.4k הודעות לפני 5 דקות Sini Katan אמר: הוא שלח לי בסקייפ וטיפלתי בכל האירייפים והקללות. תודה רבה. ----------------------- בברכה ParaDoX , אחראי צוות CS:GO, מנהל פורום CS:GO לשעבר. :Contact Me On Forum Steam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.