?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות שם מגיש התלונה: מיסטר SteamID: לא צריךף שחקן\אדמין עליו אתה מתלונן: שקל קישור לסטים של השחקן עליו אתה מתלונן: שקל תאריך המקרה: היום תיאור המקרה: פרוטקציות הוכחות תומכות: WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 באוגוסט 26 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות בחוקים לא רשום כלום על כך שאני צריך להרוג שחקן תקוע או שאסור לעשות לו טלפורט... היה באג עם המשחק הזה אז החלטתי לעשות לו טלפורט כדי שלא יתבזבז לו אלאר. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 3 הצג חתימה דווח שיתוף
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות (נערך) אז למה לא הבאת VIP? אם היה באג נערך 2017 באוגוסט 26 על ידי ?????? WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות עוד משהו באג לא נגרם סתם בעיקר לא במפה הזאת WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
?????? 172 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 ?????? YourGame Expert יניב 172 550 הודעות אחת מכם נגע בכפתורים WEEB קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Shekel-Fucker 75 פורסם 2017 באוגוסט 26 Shekel-Fucker YourGame Novice עומר 75 880 הודעות לפני 15 דקות ?????? אמר: אז למה לא הבאת VIP? אם היה באג כאן אתה צודק זו באמת הייתה טעות שלי, הייתי צריך להביא לו VIP. לפני 11 דקות ?????? אמר: אחת מכם נגע בכפתורים אני לא יודע מי נגע או משהו כזה, אני ראיתי שהשחקן היה תקוע וחשבתי שזה באג, עשיתי לו טלפורט כי לא רציתי שיתבזבז לו הלאר... קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו