Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות שם מגיש ההצעה: שי - Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 26.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) Fun פירוט על ההצעה: שיש Hunger Games אז תהיה טבלה של הניצחונות וכל חודש מי שיהיה לו הכי הרבה נצחונות יקבל איזה משהו. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שזה יגביר את התחרותיות בין השחקנים ובמקום לשחק כל הזמן Multi Games ישחקו גם Hunger Games קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Pain 17 פורסם 2017 באוגוסט 26 Pain משתמש רשום --- 17 136 הודעות רעיון לא רע.... אבל אני מקווה שלפני זה יעיפו מ- HUNGER GAMES את המצנח. אדמין ב: CS:GO Fun ליצור איתי קשר: TeamSpeak: ツ Pain ツ Discord: ツ Pain ツ #4139 Steam:http://steamcommunity.com/id/PainsPower קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 27 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @Shekel-Fucker @Faze @Spok3y שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Osh3r (Qu1zZ) 40 פורסם 2017 באוגוסט 27 Osh3r (Qu1zZ) משתמש רשום אושר 40 178 הודעות רעיון מדהים לדעתי! הסיכון הכי גדול בחיים הוא לא לקחת סיכון כלל. Python.HTML.JavaScript קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 29 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות @Faze @Spok3y שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mastersplinter 78 פורסם 2017 בספטמבר 4 mastersplinter YourGame Advanced Aviv Hazan 78 296 הודעות וואלה אחי רעיון טוב אבל תאמת הרוב מעדיפים מולטי גיימס זה למה משחקים שם תמיד אם יהיה הרבה אנגר גיימס אז לא יהיה הרבה אנשים בשרת אבל אני בעד קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 8 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות !up @Faze @Forrest Gump @Spok3y @Shekel-Fucker אפשר תשובה לזה? שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
mafesto 94 פורסם 2017 בספטמבר 8 mafesto YourGame Novice יוהד 94 867 הודעות אחלה רעיון. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 9 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות נשמע רעיון מגניב @Solar Combsution זה אפשרי לעשות את זה אוטומטי ולא ידני? לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
ZeNoam 390 פורסם 2017 בספטמבר 9 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות לפני ב-26.8.2017 ב 17:04 Sini Katan אמר: שם מגיש ההצעה: שי - Sini Katan תאריך הגשת ההצעה: 26.8.17 הצעה לשרת: (שם השרת) Fun פירוט על ההצעה: שיש Hunger Games אז תהיה טבלה של הניצחונות וכל חודש מי שיהיה לו הכי הרבה נצחונות יקבל איזה משהו. מדוע אני חושב שההצעה שלי טובה: מכיוון שזה יגביר את התחרותיות בין השחקנים ובמקום לשחק כל הזמן Multi Games ישחקו גם Hunger Games קישור לפלאגין (במידה ויש): הערות: לא רעיון כל כך טוב לפי דעתי. צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
NadavOhana 1202 פורסם 2017 בספטמבר 10 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות מבקש לא להגיב פה עד ש- @Solar Combsution יגיב לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Sini Katan 197 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 בספטמבר 11 Sini Katan YourGame Novice שי אביב 197 807 הודעות @Solar Combsution שי - לשעבר מנהל שרת הCS:GO Deathrun & צוות דיסקורד זמין תמיד בTeamSpeak ובDiscord,מי שרוצה לדבר איתי שישלח לי הודעה בפורום/סטים. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו