Sergio Ramos 216 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות אתה המלך "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Nexicy 140 פורסם 2017 באוגוסט 26 Nexicy משתמש רשום מתן 140 648 הודעות לא , אתה המלך ネキシシ KANEKI KEN קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 באוגוסט 26 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות צודק אני המלך Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות צודק. טז המלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Shahar 1576 פורסם 2017 באוגוסט 26 Shahar YourGame Professional שחר 1576 5.3k הודעות ניקטה המלך עבר בניהול: מנהל פורום סרטים וסדרות טלוויזיה (פעמיים), צאט מוד, הלפר, מוד, אדמין, אחראי צוות, מפקח, מנהל קהילה MC YourPixel(שלושה פעמיים), מנהל טורנירים פורטנייט, מנהל שרת הגייל, מנהל קהילה CS:GO (שלושה פעמיים), מפקח קהילות, הנהלה בכירה. קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
NadavOhana 1202 פורסם 2017 באוגוסט 26 NadavOhana משתמש כבוד נדב אוחנה 1202 5k הודעות אני לא בן של מלך לכל בקשה אני זמין בפורום: TS: ts.yourgame.co.il Discord: NadavOhana • ナダーブ#0012 Discord Server: NadavOhana & Friends ;D בסטים: ツNadavѺhana • ナダーブ BlizzardApp: NadavOhana#1520 Twitch: NadavOhana AnimeList: NadavOhana שהיה יום נפלא לכולם!!! קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Kisame 53 פורסם 2017 באוגוסט 26 Kisame YourGame Expert Rotem 53 322 הודעות לפני 9 דקות NadavOhana אמר: אני לא בן של מלך ואת לא נסיכה קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 1 דווח שיתוף
Sergio Ramos 216 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 26 Sergio Ramos YourGame Average עדי 216 1.3k הודעות לפני 3 שעות Nexicy || Editor אמר: לא , אתה המלך אתה המלך לפני 3 שעות Tez אמר: צודק אני המלך אתה המלך לפני 2 שעות Binkeys אמר: צודק. טז המלך אתה המלך לפני 2 שעות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: ניקטה המלך אתה המלך לפני 1 שעה NadavOhana אמר: אני לא בן של מלך אתה המלך לפני 1 שעה Kisame אמר: ואת לא נסיכה אתה המלך "אדם לאדם זאב" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
בינקי הגבר 565 פורסם 2017 באוגוסט 26 בינקי הגבר YourGame Pro יובל 565 3.1k הודעות לפני 5 דקות Sergio Ramos אמר: אתה המלך אתה המלך אתה המלך אתה המלך אתה המלך אתה המלך אתה המלך קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
gu4rdian אח בלב 198 פורסם 2017 באוגוסט 26 gu4rdian אח בלב YourGame Average אילאי 198 1.8k הודעות אתה אמרתה לי כבר לפני שאני המלך אז אני המלך!!! צריכים משהו? קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
HaRemez 358 פורסם 2017 באוגוסט 26 HaRemez YourGame Semi-Pro שמשון 358 2.1k הודעות תפסיק לכתוב "אתה המלך" קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
Tez 130 פורסם 2017 באוגוסט 26 Tez YourGame Expert ניק 130 466 הודעות לפני 9 שעות Binkeys אמר: צודק. טז המלך לפני 8 שעות BlueCat קפטן-תחתונים אמר: ניקטה המלך נודר שני אחים Tez אדמין בשרתי:CS:GO Bhop,Jail ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ <03:51:03> "Forrest" was removed from server group "High management" by "xUser". <03:51:09> "Forrest" was removed from server group "TeamSpeak Admin" by "xUser". קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו