ZeNoam 390 יוצר/ת האשכול פורסם 2017 באוגוסט 25 ZeNoam YourGame Pro נועם 390 3.7k הודעות אני אישית ממש מחכה שיצא המשחק המלא, מהסרטונים שאני רואה, המשחק ממש טוב וכשיצא המשחק המלא כנראה שהוא ממש ירוויח. כמובן אם הם יתקדמו יפה ויוסיפו רובים חדשים, ודברים חדשים. אז אתם מחכים למשחק ? תכתבו בתגובות וגם תוסיפו למה אתם אישית מחכים שיצא המשחק המלא! צריכים עזרה ? מוזמנים לפנות אלי, פורום - ItsMeNoam דיסקורד - ItsMeNoam#9201 טים ספיק - DivineNoam קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options... 1 הצג חתימה דווח שיתוף
Sp Ne0n 209 פורסם 2017 באוגוסט 27 Sp Ne0n YourGame Semi-Pro דניאל 209 2k הודעות יקח שנתיים לפי דעתי עד שיצא מאירלי אכסס.. אני מחכה שיוסיפו מערכת ראנקים למשחק ומפות חדשות שזה כבר עומד לקרות ממש בקרוב.. My FragMovie קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
EYT 215 פורסם 2017 באוגוסט 27 EYT YourGame Semi-Pro heisenberg 215 2.1k הודעות המשתמש Sp Ne0n אמר: יקח שנתיים לפי דעתי עד שיצא מאירלי אכסס.. אני מחכה שיוסיפו מערכת ראנקים למשחק ומפות חדשות שזה כבר עומד לקרות ממש בקרוב.. הם הודיעו בעצמם שהמשחק ייצא לגמרי עד סוף השנה הזאת וגם הייתה הודעה מPU עצמו שהוא מתכנן לשחרר את המשחק המלא עד סוף אוקטובר לנושא: מפות חדשות יהיה מאוד מעניין תמיכה מלאה במודים וכבר ראיתי כמה הצעות שאנשים נתנו שיהיה מגניב נשקים חדשים אולי :) singleplayer שכבר קיבל tease כמה חודשים ואין שום מידע חדש עליו :( קישור ישיר להודעה שתף באתרים אחרים More sharing options...
תגובה מומלצת
צוות האתר אישר תגובה זו וניתן לסמוך על התוכן הנכתב בה.
התחבר או הרשם על מנת להגיב.
עליך להיות משתמש רשום על מנת להגיב
צור חשבון
צור חשבון חדש בקהילה בקלי קלות.
רישום חשבון חדשהתחבר
משתמש קיים? התחבר.
התחבר עכשיו